Andreea Bălan și Tiberiu Argint, scandal de proporții într-o parcare! Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 12 mart. 2021, 09:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc deja de aproape 10 luni. Deși sunt încă la început, între cei doi au apărut și primele certuri. Cuplul a fost surprins într-o parcare, în timp ce se certau destul de rău.

În urmă cu câteva zile, Andreea și Tiberiu au fost protagoniștii unei discuții aprinse în mașina artistei. Cei doi s-au certat minute în șir, semn că au avut ceva foarte serios de împărțit.

O persoană apropiată celor doi a explicat motivul pentru care cei doi au ajuns să se certe atât de tare.

”Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă.

Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi pentru wowbiz.ro.

”Și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea”

Mai mult decât atât, se pare că Andreea Bălan ar fi fost cea care a cedat, lucru care nu se întâmplă prea des…

”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului.

Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”,  potrivit sursei citate mai sus.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan.ro

Publicat: 12 mart. 2021, 09:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă