Face singură bani și din piatră seacă, în lipsa concertelor! Andreea Bălan s-a transformat într-o femeie de afaceri full time!

Publicat: 18 May. 2020, 19:02 Vedete

Andreea Bălan a demonstrat că nu cedează deloc nu doar în fața fostului partener, de care se pregătește să divorțeze la tribunal, ci nici în fața crizei pe care coronavirusul a generat-o. Așadar, chiar dacă industria muzicală, ca multe altele, a avut de suferit, artista a găsit soluții să facă bani. 

Andreea Bălan a avut un început foarte frumos, cât și prolific financiar, în cariera ei muzicală. Evident, cu multă muncă, și multe ”reinventări”, a rămas o artistă cerută de public, iar tarifele percepute pentru concerte au ajuns, înainte de această criză provocată de virus, și la 5.000 de euro.

Cum industria muzicală a fost afectată, la fel ca multe altele, ea s-a reorientat rapid spre alte preocupări care să-i aducă noi venituri. Cum ar fi canalul de Youtube unde postează destul de des, o metodă care îi aduce și câteva mii de euro pe lună.

Pentru cei care nu știu, Andreea Bălan își gestionează singură afacerile, de la muzică până la contabilitate, face strategii de business și, mai mult decât atât, se ocupă constant și intens de social media. Petrece și câte opt ore pe zi la telefon.

Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat recent cântăreața.

Dovada: paparazzii CIAO au surprins-o recent în timp ce ajungea, cel mai probabil, la o întâlnire de afaceri, la care se reprezenta singură, așa cum îi place. A venit cu un Range Rover de 50.000 de euro, alb, din care a coborât ca o floare, zâmbitoare și optimistă că va mai parafa un contract bănos.

Andreea le-a zâmbit inclusiv șoferilor care au trecut pe lângă ea, simțind că este ziua ei norocoasă. Îmbrăcată colorat și cu fața radiantă, putem spune că statutul de burlăciță îi priește artistei.

Publicat: 18 May. 2020, 19:02 Vedete
Pe aceeași temă