Theo Rose și Anghel Damian, relație sortită eșecului. Cine i-a dat de gol: „Nu sunt suflete pereche”

Publicat: 14 dec. 2022, 12:53 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose și Anghel Damian, relație sortită eșecului. Theo Rose și Anghel Damian sunt în centrul atenției de când au anunțat că formează un cuplu. Mai mult, sarcina artistei a pus și mai mult paie pe foc.

Carmen Harra și-a dat cu părerea în ceea ce privește relația lor și nu a spus lucruri tocmai pozitive. Astfel, mama lui Theo Rose a criticat dur previziunile făcute de clarvăzătoare. Acum, Harra a venit cu „replica”.

Theo Rose și Anghel Damian, relație sortită eșecului

„Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunoscută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. (…)

Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat.

Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei”, a spus Carmen Harra.

Theo Rose și Anghel Damian se despart, deși vor avea un copil?! Cine a făcut dezvăluirea

Theo Rose și Anghel Damian au luat prin surprindere pe toată lumea! În primul rând, cu relația, iar în al doilea rând cu sarcina. Totul s-a întâmplat foarte repede, mai ales că cei doi încă nu își părăsiseră oficial foștii iubiți.

Ei bine, Carmen Harra a făcut o previziune despre această relație. Se pare că, Theo Rose și Anghel Damian nu au viață lungă împreună. Mai mult, clarvăzătoarea a asemănat relația cu cea a Andreei Bălan cu George Burcea.

Theo Rose și Anghel Damian se despart

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 14 dec. 2022, 12:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă