Theo Rose și Anghel Damian, ceartă în plină stradă? Artista și-a respins iubitul și a urcat la volan, deși este însărcinată în 8 luni

Publicat: 23 mai 2023, 14:22 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose și Anghel Damian, ceartă în plină stradă? Artista și-a respins iubitul și a urcat la volan, deși este însărcinată în 8 luni.

Sâmbătă, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în zona de nord a Capitalei, după ce au luat masa la restaurantul lui Dani Oțil. Au părăsit separat localul. Prima a ieșit artista, după care partenerul ei. Acesta a recuperat din distanță și a încercat să-și ia iubita în brațe. Ea, însă, l-a respins!

A condus mașina, deși este însărcinată în opt luni

Anghel Damian a fost, clar, ofuscat de gestul lui Theo Rose. Și, drept urmare, a refuzat să urce la volan. Și-a lăsat iubita gravidă în opt luni să conducă. Posibil episodul de săptămâna trecută, când actorul a plimbat câinele fostei iubite în fața ei, a lăsat urmări în relația lor.

Theo Rose și-a ținut ascunsă boala! De ce anume a suferit artista

Theo Rose și-a ținut ascunsă boala timp de mulți ani. Artista a suferit de anxietate și de fiecare dată când trebuia să urce pe scenă, i se făcea rău de frică.

Theo Rose s-a confruntat în adolscență cu anxietatea, o boală care i-a marcat existența. Artista a mărturisit că a trecut printr-un proces lung de acceptare și vindecare, care au făcut-o să înțeleagă că nu este singură și că cei dragi îi sunt aproape.

Theo Rose și-a ținut ascunsă boala!

„A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci!

Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită”. Citește tot articolul aici.

Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină

Theo Rose, ședință foto de excepție, în ultimul trimestru de sarcină. Artista și viitoarea mămică în vârstă de 25 de ani a luat parte la o sesiune foto, cum altfel, dacă nu cu burtica la vedere.

Cântăreața și-a dorit să-și amintească cu drag de această experiență unică din viața ei, așa că s-a fotografiat în niște ținute care i-au dezvăluit burtica de gravidă, cu puțină vreme înainte de a ajunge la termen.

În iunie, Theo Rose va naște primul ei copil, rodul iubirii dintre ea și partenerul ei, Anghel Damian. Deși ultima ei apariție este demnă de coperta unei reviste, Theo Rose a recunoscut că perioada sarcinii a fost una departe de a fi elegantă, așa cum multe mame știu cel mai bine.

Artista a vorbit și despre aspectele mai puțin „strălucitoare” ale sarcinii, pe care le-a experimentat și ea. Vezi imaginile aici.

Publicat: 23 mai 2023, 14:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă