Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului! Cei doi vor avea…

Publicat: 21 dec. 2022, 22:32 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului! Theo Rose și Anghel Damian au dat un party pentru aflarea sexului bebelușului. Cei doi viitori părinți au postat în mediul online un filmuleț de la eveniment.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată, la doar câteva luni de relație cu regizorul și actorul Anghel Damian. Cei doi se pregătesc acum pentru venirea pe lume a bebelușului lor. Și, desigur, toată lumea e curioasă să afle sexul copilului, iar cântăreața le-a venit în ajutor curioșilor.

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului!

Copilul va veni pe lume în luna iunie a anului următor. Până atunci, însă, Theo Rose încearcă să mai renunțe la proiectele pe care le are pentru a fi mai atentă la sănătatea sa. Artista a mărturisit că Anghel Damian o ajută enorm cu toate cele necesare.

Așadar, Theo Rose și regizorul serialului Clanul au dat un mare party la care au invitat familia și prietenii. Acolo au desfăcut o cutie, iar pulberea care s-a ridicat în aer a fost de culoare… albastră! În concluzie, cei doi vor avea un băiețel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose a ales deja numele copilului: „Îmi place foarte mult”…”

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți și așa cum era de așteptat vestea a venit ca un ”fulger” pentru apropiații cuplului și pentru fanii artistei. Ca un fel de premoniție, cântăreața a dezvăluit, cu doar câteva luni în urmă, numele viitorului copil. 

Se spune că nimic nu este întâmplător. Cu doar câteva luni în urmă, Theo Rose a intuit faptul că va avea parte de o bucurie în viața ei. În primăvară, mai exact, în luna aprilie, iubita lui Anghel Damian a dezvăluit ce nume și-ar dori să poarte viitorul ei copil.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit că mereu a știut faptul că va avea un băiețel pe care îl va chema Mario. La un nume de fetiță nu s-a gândit la acea vreme, însă, din toate variantele, numele Natalia este cel care îi place cel mai mult.

”Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose pe Instagram, citat de CANCAN.RO.

Publicat: 21 dec. 2022, 22:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă