Theo Rose, însărcinată pentru a doua oară?! Ultima postare a artistei a stârnit un val de controverse: ”Voi vedeți unde ține Anghel mâna?”

Publicat: 13 nov. 2023, 15:37 Autor: Alina Nistor Vedete

Theo Rose este însărcinată pentru a doua oară?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Asta după ce artista s-a pozat într-o ipostază care a stârnit un val de controverse.

După despărțirea de Alex Leonte, Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian. El este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună.

Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste este una demnă de filme. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și că și-a întâlnit sufletul pereche. Iar ultima postare făcută de Theo Rose pe contul ei de Instagram le-a dat fanilor de gândit. Artista s-a pozat cu Anghel Damian, în timp ce regizorul îi ține mâna pe burtică și ea face un semn ca și cum nu ar fi de acord cu încă un bebe. Imaginea a stârnit un val de controverse, iar reacțiile fanilor n-au întârziat să apară.

„Voi vedeți unde ține Anghel mâna?/ O veni barza iar”, au fost unele dintre comentariile fanilor.

Fundația Metropolis se implică într-un proiect cu o investiție de peste 800.000 Euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni, unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară. Motiv pentru care Theo Rose a cerut fanilor ajutorul pentru donații.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Carmen Harra, previziune sumbră

În ciuda faptului că se iubesc și au un copil împreună, Carmen Harra nu vede cu ochi buni această relație dintre Theo Rose și Anghel Damian. Celebra prezicătoare spune că situația stă exact ca în cazul relației pe care a avut-o Andreea Bălan cu George Burcea.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, spunea Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 13 nov. 2023, 15:37 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×