Theo Rose, despre scenele de amor din serialul Clanul. Anghel Damian a participat la filmări

Publicat: 21 mart. 2024, 12:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose a vorbit în cadrul unui interviu recent despre parcursul ei în lumea actoriei. De aproape doi ani, şatena face parte din distribuţia serialului Clanul, iar fanii ei au fost foarte încântaţi să o vadă într-o astfel de ipostază. Artista a recunoscut în repetate rânduri că nu i-a fost deloc uşor, însă a avut parte de tot sprijinul echipei. Mulţi dintre cei care o urmăresc au vrut să afle cum a reacţionat partenerul său, Anghel Damian, care este şi regizorul filmului, la scenele de amor care s-au desfăşurat chiar sub privirile lui.

Theo Rose a cucerit inimile telespectatorilor cu rolul Verei din serialul Clanul, de la Pro TV. Recent, Theo a făcut dezvăluiri despre momentele petrecute pe platourile de filmare.

Cum a reacţionat Anghel Damian la scenele de amor ale partenerei sale

Serialul Clanul se apropie de sfârșitul ultimului sezon, iar fanii sunt curioşi cum se va termina. Până atunci însă, Theo Rose a făcut unele dezvăluiri din spatele camerelor. Mai exact artista a vorbit despre colegul ei, Denis Hanganu, și cum se înțeleg pe platoul de filmare.

De asemenea, aceasta a povestit şi despre scenele de amor, care s-au desfăşurat chiar sub privirile lui Anghel Damian.

„N-am zis niciodată aici ce cred despre Denis. Pe la interviuri ne întreabă cum a fost să filmăm scenele de amor sau cele cu săruturi. La început am fost și eu stresată pentru scenele alea, dar vă spun cinstit, am avut noroc de un partener de joc extraordinar de bun și responsabil. Denis e un om cald și își tratează cu atâta seriozitate munca încât nici n-am simțit diferența dintre scenele care își propuneau să ne stânjenească și cele de dialog. Denis se spală pe dinți înainte de fiecare secvență care presupune săruturi ( poate râdeți, dar e o condiție esențiala ca secvența să iasăa bine), întreabă întotdeauna dacă mă simt confortabil cu ce se întâmplă și mă protejează și ajută pe set. Ca telespectator cred că Denis a facut performanță în @clanulserial și abia aștept să-l mai văd și în alte producții.Multumesc, Deni”, a dezvăluit Theo Rose.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mart. 2024, 12:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă