Textul pe care 95% din romani NU POT sa il citeasca. Crezi ca te tine?

Publicat: 09 Dec. 2018, 17:44 Viral

Suntem convinsi ca, daca ai copilarit in anii '90, stii toate testele de citit sau vorbit pe care ni le dadeam cand eram mici.

Si mai exact, ne referim la “Şase saşi în şase saci” sau celebra „Capra sare piatra, piatra crapa-n patru” si tot asa. In anii ’90, cam asta era distractia noastra. Sa ii zicem un fel de meme al zilelor apuse din copilaria noastra. Dar acum a aparut un nou test: textul pe care 95% din romani NU POT sa il citeasca.

Daca reusesti sa citesti corect fiecare cuvant din textul de mai jos, inseamna ca vorbesti limba romana mai bine decat 95% din fratii si surorile tale. In plus, asta inseamna ca ai o abilitate extraordinara de a citi in avans cuvinte. Asa ca ia o pauza si citeste cu voce tare asta:

Textul pe care 95% din romani NU POT sa il citeasca

Releurile rablelor liderului rebelilor libieni atinse de originalitatea nabucodosoriană aproape imperturbabilă, nesemnificativă pentru antiperistaltismul prestidigitatorului erau de un primitivism extrinsec şi veneau pe filiera colaboraţioniştilor incompatibili cu senzaţia de incomprehensibilitate când, în inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorică şi abracadabrantă ireversibilă în contemporaneitate şi fără unilateralitate cu o megalomanie uzând un primitivism spasmodic şi zguduitor.

Continuarea pe pagina 2!

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Dec. 2018, 17:44 Viral
Pe aceeași temă