Teo Trandafir, detalii neștiute despre relația cu mama sa: ”Este una complicată geografic…”

Publicat: 18 Oct. 2021, 19:20 Vedete

Teo Trandafir, îndragita vedetă Kanal D, ne-a oferit un interviu exclusiv în care a mărturisit detalii neștiute despre relația cu mama sa. Dar și despre locul în care se refugiază atunci când are o perioadă grea, cât și despre relații.

Reporter: Cât de specială este relația cu mama ta și care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat?

Teo Trandafir: Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent.

Teo Trandafir, vedeta Kanal D: „Mi s-a întâmplat să înțeleg de ce este foarte important să…”

Reporter: Eșți o persoană care iartă ușor greșelile celorlați?

Teo Trandafir: Important este cât de gravă este greșeala și dacă este vorba despre trădare. Dacă un om a greșit, este firesc să îl ierți, să îi dai o a doua șansă. Pentru că nimeni nu este desăvârșit. Dar dacă un om te-a trădat, chiar dacă are în continuare nevoie de ajutorul tău, și i-l dai, nu poți să mai ții pentru el și nici el pentru tine ce a fost.

Reporter: Ai simțit vreodată că te scoate din minți vreun invitat?

Teo Trandafir: Nu, nu mi s-a întâmplat niciodată să mă scoată din minți. S-a întâmplat să nu înțeleagă ce îl întreb, dar asta poate nu e vina lui, ci a mea, poate felul în care am pus problema nu a fost suficient de explicit.

Reporter: Ai avut vreo revelație care ți-a schimbat viața? Să te trezeșți într-o zi și să-ți propui să faci ceva ce nu ai mai făcut niciodată…

Teo Trandafir: Da, mi s-a întâmplat să înțeleg de ce este foarte important să bei apă dimineața și în ziua respectivă chiar mi-am propus să fac asta. Nu am mai renunțat la acest obicei niciodată până acum.

Reporter: Când ai mâncat ultima oară fast food?

Teo Trandafir: Mănânc foarte, foarte rar, pentru că nu îmi place.

Teo Trandafir: „Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie”

Reporter: Care este refugiul tău atunci când ai o perioadă grea?

Teo Trandafir: Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc. Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Piteșți.

Reporter: Cum arată o relație aproape perfectă, după așteptările tale?

Teo Trandafir: Secretul este prietenia, din punctul meu de vedere. Dragostea aceea intensă, după cum bine știm, la un moment dat cedează. Dacă nu eșți foarte, foarte bun prieten cu partenerul tău, nu cred că poți ajunge la o relație aproape perfectă. Eu înțeleg această prietenie ca fiind ceva atât de profund încât să fii capabil de sacrificiul suprem.

Reporter: Eșți genul de prieten care răspunde la telefon la orice oră?

Teo Trandafir: Din nefericire nu pot face acest lucru. Numărul meu de telefon este destul de cunoscut, încât am primit telefon la ora 3 dimineața de genul “Doamna Teo, sunt la o petrecere la Oradea și doream să știu dacă acesta este numărul dumneavoastră de telefon”. Dar am învățat să compensez. De fiecare dată când mă trezesc noaptea, ceea ce se întâmplă des, îmi verific telefonul și dacă am un mesaj urgent răspund imediat.

Reporter: Ce nu-ți place cel mai mult să faci, și totuși ești nevoită s-o faci?

Teo Trandafir: De obicei ce nu îmi place să fac, nu fac, am învățat să mă “înlocuiesc” cu oameni care chiar pot face acel lucru. Nu îmi place să fac, dar o fac foarte rar, curățenie. Există oameni care fac acest lucru foarte bine și care trăiesc din asta. Când nu îți place să faci ceva… nu faci nici bine acea activitate, pierzi și timp și privezi un om a cărui viață depinde de asta, de acel venit.

Publicat: 18 Oct. 2021, 19:20 Vedete
Pe aceeași temă