Kanal D a pus-o pe liber, dar Teo Trandafir nu a stat pe tușă! Unde a plecat celebra prezentatoare TV

Publicat: 06 sept. 2023, 09:23 Autor: Camelia Vedete

Kanal D a pus-o pe liber, dar Teo Trandafir nu a stat pe tușă! Unde a plecat celebra prezentatoare TV pentru a uita de incident și pentru a se relaxa împreună cu familia.

După ce a fost dată afară de la Kanal D, Teo Trandafir a ales să-și ia câteva zile libere și să plece departe de agitația Bucureștiului. Celebra prezentatoare a decis să se relaxeze într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Mai exact, Teo a vizitat Colibița, celebrul sat din județul Bistrița Năsăud.

Prezența vedetei tv a fost popularizată de cei care conduc unul dintre resorturile de lux din localitate. Prin intermediul rețelelor de socializare, aceștia  i-au mulțumit prezentatoarei pentru că le-a călcat pragul locației.

„Ce onoare și ce bucurie pentru noi! Teo Trandafir, alături de noi”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de cei care dețin resortul.

De ce i-a fost scoasă emisiunea de la Kanal D

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir a primit o lovitură grea, la finalul lunii august 2023. Omul de televiziune și întreaga echipă care lucra cot la cot pentru proiectul Teo Show au fost dați afară. Decizia, luată la nivel înalt, a generat un adevărat haos, conform surselor CANCAN.RO.

Motivul este cât se poate de simplu: în mod normal, atunci când un proiect ajunge la final sau se întrerupe activitatea sa, echipa este mutată la un alt proiect al stației TV. De data aceasta, însă, situația nu a stat deloc în felul acesta pentru Teo Trandafir și echipa proiectului media! Li s-a spus că nu există alt proiect la care să fie atribuiți, așa că șefii stației media le-au arătat „ușa din dos” celor care au lucrat cu prezentatoarea TV! Emisiunea rula pe micile ecrane încă din anul 2013.

Ce explicație a dat Kanal D

Deși, inițial, reprezentanții postului nu au dorit să comenteze informațiile, ulterior, după publicarea articolului au revenit cu o declarație. „Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu ceva fresh, o nouă abordare, cu care să ne surprindem publicul în mod plăcut. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”.

Ce a spus Teo Trandafir

Teo Trandafir a confirmat informațiile oferite de CANCAN.RO”Da, emisiunea a fost închisă!”, pentru CANCAN.RO.

Publicat: 06 sept. 2023, 09:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă