Ce s-a întâmplat cu Teo Trandafir! De ce i-a fost scoasă emisiunea de la Kanal D + De ce a fost concediată toată echipa

Publicat: 30 aug. 2023, 13:35 Autor: Camelia General

Ce s-a întâmplat cu Teo Trandafir! De ce i-a fost scoasă emisiunea de la Kanal D. De ce a fost concediată toată echipa. Răspunsul la aceste întrebări le aflați în articolul de mai jos.

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir a primit o lovitură grea, la finalul lunii august 2023. Omul de televiziune și întreaga echipă care lucra cot la cot pentru proiectul Teo Show au fost dați afară. Decizia, luată la nivel înalt, a generat un adevărat haos, conform surselor CANCAN.RO.

Motivul este cât se poate de simplu: în mod normal, atunci când un proiect ajunge la final sau se întrerupe activitatea sa, echipa este mutată la un alt proiect al stației TV. De data aceasta, însă, situația nu a stat deloc în felul acesta pentru Teo Trandafir și echipa proiectului media! Li s-a spus că nu există alt proiect la care să fie atribuiți, așa că șefii stației media le-au arătat „ușa din dos” celor care au lucrat cu prezentatoarea TV! Emisiunea rula pe micile ecrane încă din anul 2013.

Ce explicație a dat Kanal D

Deși, inițial, reprezentanții postului nu au dorit să comenteze informațiile, ulterior, după publicarea articolului au revenit cu o declarație. „Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu ceva fresh, o nouă abordare, cu care să ne surprindem publicul în mod plăcut. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”.

Ce a spus Teo Trandafir

Teo Trandafir a confirmat informațiile oferite de CANCAN.RO”Da, emisiunea a fost închisă!”, pentru CANCAN.RO.

Teo Trandafir, urmărită de un „blestem” din trecut

După ce a rămas fără emisiune, Teo Trandafir a dat din coate și a venit cu un alt plan în fața șefilor de la Kanal D, care au fost de acord să-i ofere un nou proiect TV. Incontestabil unul dintre cei mai profesioniști oameni de televiziune, Teo recunoaște însă că nu întotdeauna deciziile ei au fost ”aplaudate”, deși s-au dovedit a fi revoluționare. 

Obișnuită să fie elementul central în formatele pe care le realizează, Teo Trandafir explică ce presupune de fapt lupta pentru audiență. Contrar modului în care este percepută expertiza omului de televiziune Teo Trandafir în mass-media, vedeta de la Kanal demontează mitul – de cele mai multe ori preferințele publicului sunt greu de prezis!

Teo Trandafir deslușește factorii de care este determinat conținutul difuzat pe platformele publice. Realizatoarea TV explică existența anumitor „vectori” ce generează audiență. Unul dintre ei fiind chiar sunetul manelelor, melodii de mulți ascultate, dar extrem de blamate.

Eu am adus întotdeauna oameni care cântă manele pentru ei, pentru oameni, nu neapărat pentru piese! Că s-a întâmplat să și cânte, ghinion! Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România. Stai un pic, maneaua era acolo latentă, nu ieșea pentru că am inventat-o eu.

Ea aștepta, a găsit doar o găurică prin care să iasă. Nu mă simt foarte vinovată pentru asta, mai ales că oamenii gustau , audiențele erau uriașe pe manea, de unde rezultă că nu e o greșeală. Tot ce face audiență uriașă pe un post de vedere comercial decent, care se respectă, este permis!…”, a declarat vedeta. Continuarea interviului îl puteți citi pe CANCAN.RO.

Teo Trandafir, despre partenerul perfect: ”Secretul este prietenia…”

Chiar dacă audiențele din ultimul an nu au fost pe placul șefilor ei, profesionalismul lui Teo Trandafir nu poate fi contestat de nimeni. La fel și talentul pe care îl are să lege discuții interesante cu invitați din toate domeniile. Ai crede că toate astea i-au adus mulți prieteni alături și în viața de zi cu zi. În mod surprinzător, acest lucru nu s-a întâmplat. Iar vedeta susține că atunci când trece printr-un moment greu are foarte puțini oameni alături.

Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc. Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Pitești”, ne-a mărturisit Teo.

La fel de ”pretențioasă” este vedeta și când vine vorba despre bărbații din viața ei. Știe care este secretul unei relații fericite, chiar dacă este singură momentan.

Secretul este prietenia, din punctul meu de vedere. Dragostea aceea intensă, după cum bine știm, la un moment dat cedează. Dacă nu eșți foarte, foarte bun prieten cu partenerul tău, nu cred că poți ajunge la o relație aproape perfectă. Eu înțeleg această prietenie ca fiind ceva atât de profund încât să fii capabil de sacrificiul suprem”.

Publicat: 30 aug. 2023, 13:35 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă