Tavi Clonda s-a testat a doua oară pentru coronavirus: ”Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!”

Publicat: 25 Jun. 2020, 13:21 Vedete

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, s-a testat a doua oară pentru noul coronavirus, ca să fie sigur că nu a luat virusul.

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea este îngrijorată pentru familia ei în această perioadă, după ce din ce în ce mai multe persoane se infectează cu noul coronavirus. Soțul ei, Tavi Clonda, a mers să se testeze pentru a doua oară pentru Covid-19. Din fericire, ambele teste au ieșit negative! El a mers să se testeze, după ce a intrat în contact cu o parte din vedetele de la ”Te cunosc de undeva”.

Gabriela Cristea: ”Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negative”

”În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negativ, și, în sfârșit, putem răsufla ușurați. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică. Am văzut și noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai ușor, ca o simplă gripă, însă la alții, se manifesta mult mai greu, cu intubare și stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… și să aștepți un rezultat. E îngrozitor”, a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz, citează VIVA.

Prezentatoarea TV: ”Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital”

”Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți. Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital”, a mai spus frumoasa vedetă.

Publicat: 25 Jun. 2020, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă