Gabriela Cristea vrea să ajungă la 50 de kilograme! A explicat cum își împarte mesele pentru a slăbi

Publicat: 12 Jun. 2020, 14:11 Vedete

Are 45 de ani, e frumoasă și are o carieră de invidiat! Gabriela Cristea este una dintre cele mai respectate prezentatoare de televiziune din România, iar de fiecare dată când are ocazia să împărtășească câte ceva, o face.

A fost gravidă de două ori și, evident, organismul vedetei a trecut prin transformări mari, așa cum este normal la orice sarcină. Dar de ceva timp, Gabriela Cristea s-a pus serios pe treabă și își dorește ca până în toamnă să ajungă la 50 de kilograme! Cum? Prin mese regulate și sport!

Ce face Gabriela Cristea pentru a slăbi! Ce program are

Prezentatoarea TV a mărturisit că are cinci mese pe zi cu un aport de 1200 de calorii. Trei mese sunt principale, iar două sunt gustări. O dată pe săptămână, Gabriela Cristea mănâncă și ceva dulce.

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.

Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a spus Gabriela Cristea, conform Click.ro.

Publicat: 12 Jun. 2020, 14:11 Vedete
Pe aceeași temă