Tavi Clonda a luat în calcul divorțul de Gabriela Cristea? Ce neînțelegeri și-au făcut loc între ei

Publicat: 15 Sep. 2021, 12:22 Vedete

Tavi Clonda a luat în calcul divorțul de Gabriela Cristea? Cântărețul a recunoscut că nu mai este lapte și miere în căsnicia lui, iar de curând a avut un motiv bine întemeiat ca să-și ignore total soția. 

Tavi Clonda a mărturisit în cadrul unei emisiuni faptul că el și soția lui au avut un moment de ”silenzio stampa”. S-a întâmplat chiar înainte ca acesta să-și sărbătorească ziua de naștere. Motivul supărării a vrut să-l păstreze secret. Însă cu siguranță ceva l-a deranjat foarte mult pe artist.

Căci relația lor s-a remediat nu după ce ar fi încercat să rezolve problema, ci după ce Gabriela Cristea l-a sensibilizat cu un gest care le-a implicat pe cele două fetițe ale lor. Mai exact, a publicat o poză cu toată familia, într-un moment fericit.

Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!„, a declarat Tavi în aceeași emisiune.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Dintre toți bărbații din viața Gabrielei Cristea, se pare că Tavi Clonda i-a oferit siguranța de a întemeia o familie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii ei de la Kanal D, el fiind solistul trupei care activa în acel show.

La puțin timp după debutul emisiunii, cei doi au fost surprinși de fotoreporteri în oraș în ipostaze tandre. Și chiar dacă la începutulrelației lor au foste xtrem de secretoși, ulterior au anunțat oficial că formează un cuplu. După mai puțin de un an de relație, Tavi și Gabriela au decis să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile.

 

Publicat: 15 Sep. 2021, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă