Tatăl Simonei Halep a primit ajutor de urgență în mijlocul străzii! Un incident minor l-a umplut, totuși, de supărare

Publicat: 05 Nov. 2021, 09:49 Vedete

Din cauza unui incident minor, provocat de o pietricică, Stere Halep s-a umplut de supărare. Și asta pentru că parbrizul mașinii sale scumpe a avut de suferit!

Stere Halep a făcut ochii mari când a descoperit: ditamai Bentley-ul pe care-l strunește cu dibăcie pe străzile Capitalei, ”doborât” de o pietricică! Parbrizul s-a spart, probabil în trafic, iar tatăl Simonei Halep nu a văzut ”minunea” chiar pe loc.

Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Om de acțiune, Stere Halep a sunat imediat un prieten mecanic, pe care l-a îndrumat către locul unde bolidul se ”sprijinea” cu roțile-n bordură. Iar apelul nu a rămas fără ecou. Un ecou rapid, cât ai zice pește.

Mecanicul s-a prezentat cu trusa de scule, gata pentru intervenție. S-a salutat cu Stere Halep, care i-a explicat, dacă mai era nevoie, oful pe care-l are. Nici nu a tras în piept prima gură de aer, că experimentatul mecanic s-a pus pe treabă. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ce meserie are, de fapt, tatăl Simonei Halep

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep este de meserie inginer, însă a avut întotdeauna și o pasiune aparte pentru sport.

Mai exact pentru tenis, sport pe care a întrumat-o și pe Simona Halep să îl practice încă de mică. Decizia s-a dovedit a fi una de succes, iar Simona a ajuns una dintre cele mai mari campioane ale României.

Nu doar Stere Halep a susținut-o necondiționat pe Simona în cariera de tenis, ci și Tania. Mama ei a avut un rol la fel de important. Aceasta fiind un adevărat exemplu pentru Simona Halep în viața de zi cu zi.
Potrivit viva.ro, Tania Halep este în prezent casnică și are o relație foarte specială cu Simona. Sportiva s-a bucurat de susținerea mamei în tribune încă de la primele meciuri de tenis. Iar acest lucru a împins-o de la spate în carieră.

Publicat: 05 Nov. 2021, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă