Tatăl lui Nicole Cherry a fost jefuit. Ce spune artista despre incident: ”Este foarte urât ce a făcut astăzi…”

Publicat: 19 Oct. 2020, 15:14 Vedete

Tatăl lui Nicole Cherry a trecut prin clipe de groază după ce a fost jefuit. Cântăreața a făcut totul public în speranța că va găsi persoana vinovată, dar și obiectul care a fost furat.

Tatăl lui Nicole Cherry a fost ținta unui jaf seara trecută. Bărbatul se afla într-un magazin în momentul în care cineva i-a furat telefonul mobil. La scurt timp după incident, Nicole Cherry a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit ceea ce s-a întâmplat în speranța că poate cineva a văzut momentul nefericit și o poate ajuta să îl găsească pe făptaș.

Spre norocul artistei incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar artista a aflat faptul că jaful a fost comis de o femeie de aproximativ 50 de ani.

Totodată, Nicole le explica fanilor săi că nu valoarea telefonului a făcut-o să dezvăluie aceste lucruri, ci faptul că în mobil se aflau lucruri importante.

„Nu este vorba de valoarea telefonului. Nu contează. Era un Iphone, dar are date acolo. Sunt multe date de care are nevoie pentru că suntem dependenți în ziua de astăzi de telefon și bineînțeles că avem cam totul în telefon. Mie mi se pare incredibil că încă se mai întâmplă asta. M-aș bucura ca poate vreun nepot, poate chiar copilul doamnei să vadă filmările mele. Să știe că este foarte urât ce a făcut astăzi, extrem de urât”, a povestit Nicole Cherry pe InstaStory.

Nicole Cherry are o relație cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea

Între artistă și iubitul ei este o diferență de câțiva ani, dar iubirea și respectul predomină în relația celor doi. Chiar ea a mărturisit cum s-au cunoscut prima oară cei doi.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a adăugat ea.

Publicat: 19 Oct. 2020, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă