Nicole Cherry, dezvăluiri din intimitate! Cum a cucerit-o iubitul pe artistă: ”Eram indiferentă. Nu-mi plăcea”

Publicat: 17 Jun. 2020, 09:22 Vedete

Nicole Cherry trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Pe plan profesional toate lucrurile merg bine, cariera vedetei fiind în plină ascensiune, iar pe plan sentimental Cireșica poate spune că a tras lozul câștigător.

Nicole Cherry și iubitul său sunt fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, însă, nu se cunoșteau prea multe detalii despre începuturile lor… până acum.

Frumoasa artistă a povestit că ea și iubitul său se cunoșteau dinainte de a fi împreună, dar recunoaște că nu s-a gândit niciodată că el va fi cel care îi va fura definitiv inima.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine”, a declarat Nicole.

”El zice că mereu a avut ochii pe mine”

Mulți s-au întrebat cum a reușit chpeșul tânăr să o cucerească pe artistă, mai ales că relația lor a început după ce Nicole a trecut printr-o experiență neplacută cu fostul partener.

Cântăreața a declarat că, la început, era destul de indiferentă. A vrut să vadă că ceea ce simte el este real și a ales să facă puțin pe… inabordabila.

”Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a adăugat ea.

Nicole Cherry, secretele unei siluete de invidiat

“Dacă nu ai grijă de tine și nu ești constantă în activitățile pe care le faci pentru a arăta bine, se observă. Cumva, pentru că am început atât de multe lucruri și mă ocup de corpul meu, știu că dacă fac o pauză, nu e bine pentru mine. De asta merg așa des la tratamente corporale, plus că îmi și place”, ne-a mărturisit Nicole.

Am avut celulită. Celulita nu e neapărat pentru că ai un stil de viață dezordonat, poți să mănânci sănătos, dar dacă ai o genă în care există această celulită, poți să faci tu pe naiba în patru că tot o să fie. Tocmai pentru că în gena mea există această celulită, eu încerc cumva să am grijă să nu mai existe deloc și să o țin sub control. Momentan, o țin sub control și e foarte bine. Fac foarte multe eforturi” a spus Nicole Cherry pentru Libertatea.

Publicat: 17 Jun. 2020, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă