VIDEO Cât de mult s-a transformat Nicole Cherry. Pare de necrezut cum arăta artista când era mică

Publicat: 12 Aug. 2020, 12:08 Vedete

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Puțini sunt cei care știu însă cum arăta frumoasa artistă în copilărie. În urmă cu ceva timp, vedeta a postat câteva fotografii în care era de nerecunoscut.

La cei 21 de ani ai săi, frumoasa șatenă a reușit să realizeze multe lucruri. Are o carieră de succes, o familie care i-a fost alături tot timpul și un iubit de care este foarte îndrăgostită. Bărbatul cu care artista are o relație de aproape doi ani o tratează ca pe o prințesă și îi face surprize ori de câte ori are ocazia.

Este cunoscut faptul că Nicole are o relație extrem de frumoasă cu fanii săi, iar recent le-a făcut acestora câteva dezvăluiri despre viața sa.

Aceștia au fost foarte curioși să afle cum era Nicole în copilărie, iar artista le-a răspuns cu sinceritate la toate întrebările.

Când era doar un copil, ea avea părul creț și era pasionată de make up. A știut de la început ce își dorește să facă în viață și a luptat pentru visul ei. Anii au trecut, iar acum a ajuns exact unde a visat.

Cum o cheamă pe Nicole Cherry în buletin

Cântăreața, care are acum 21 de ani, poartă numele de Nicoleta Janina Ghinea. Însă, toată lumea îi spune Nicole sau ”Cireșica”. De asemenea, persoanele apropiate îi spun și Nicoco sau Nicolici. Născută în zodia Săgetătorului, Nicole Cherry este o tânără ambițioasă, care are aspirații mari, dar în același timp este și o fată manierată și stilată.

Nicole Cherry are o relație cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea

Între artistă și iubitul ei este o diferență de câțiva ani, dar iubirea și respectul predomină în relația celor doi. Chiar ea a mărturisit cum s-au cunoscut prima oară cei doi.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a adăugat ea.

Publicat: 12 Aug. 2020, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă