Tânără însărcinată, lovită cu sălbăticie și înjunghiată de soțul drogat

Publicat: 19 nov. 2019, 18:21 Autor: Simona Ciao.ro
Tânără însărcinată, lovită cu sălbăticie și înjunghiată de soțul drogat

O tânără de 29 de ani, din județul Gorj, însărcinată în 31 de săptămâni, a ajuns marți la spital bătută cu sălbăticie și înjunghiată în picior de soțul ei, drogat.

Polițiștii spun că bărbatul și-a bătut soția pentru că era gelos.

Purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu, Ion Borhină, a declarat, pentru MEDIAFAX, că tânăra a fost în pericol să piardă sarcina din cauza loviturilor puternice.

Bohină a spus că femeia a fost bătută cu sătargu jilbăticie, având numeroase traumatisme la față, brațe, probabil și o fractură, precum și două plăgi înjunghiate în picior.

Conform aceleiași surse, soțul tinerei, cel care a bătut-o, este suspectat de consum de stupefiante.

Soţul femeii este audiat la această oră la Poliţie. Primele informații arată că bărbatul a lovit-o pe soția sa marți, când erau în mașină, în localitatea Drăgoieni. Tânăra a scăpat după ce a reușit să sune un bărbat, care a și sesizat Poliția.

„La data de 19 noiembrie, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că o femeie este agresată de către soțul ei.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Bălănești, aflându-se pe raza localității Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bălănești.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Publicat: 19 nov. 2019, 18:21 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă