Surpriză uriașă pentru telespectatori ! Echipa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a schimbat

Publicat: 29 Oct. 2020, 14:33 Vedete
Surpriză uriașă pentru telespectatori ! Echipa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a schimbat

Unul dintre cei mai îndrăgiţi chefi din România, Nicolai Tand, revine la TV! În fiecare marţi şi miercuri, celebrul bucătar va găti în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani reţete delicioase.

Echipa de la Neatza s-a mărit. Celebrul bucătar Nicolai Tand s-a alăturat echipei și va fi prezent în platou două zile pe săptămână, marți și miercuri, în timp ce telespectatorii îl pot urmări și pe Vlăduț joi si vineri.

„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani la Antena 1.

Carismaticul chef a ales pentru prima zi o reţetă de sezon, un capuccino cu hribi, pe care i-a adus personal din Maramureş.

„Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand, iar Dani a simţit nevoia să intervină imediat: „Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai. Florin Ristei a fost cel care i s-a alăturat rapid lui chef Nicolai, pentru a degusta încă din timpul preparării din delicioasele bucate: „Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”, a fost concluzia acestuia.

Ce salarii câștigă matinalii Răzvan și Dani

Au un public fidel, oamenii sunt foarte receptivi la tot ceea ce fac și prezintă, dar munca din spatele reflectoarelor este, cu adevărat, grea: informație proaspătă, invitați, vedete și materiale noi care să atragă publicul. Iar toate acestea vine cu un preț!

Potrivit Ok! Magazine, se zvonește că Dani și Răzvan, care sunt prieteni de-o viață, ar primi fiecare lunar un salariu de 10.000 de euro.

Publicat: 29 Oct. 2020, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă