Și-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani! Care este motivul: „S-a mai încheiat un capitol”

Publicat: 15 sept. 2023, 12:12 Autor: Camelia Vedete

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a mai pierdut un membru. Bărbatul și-a dat demisia și a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare.

Jurnalistul Bogdan Radu Ocnaru a anunțat că a plecat de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1. El a declarat că s-a încheiat acest capitol din viața lui și că nu va mai fi coleg cu Dani Oțil și Răzvan Simion. Ocnaru nu a explicat de ce și-a dat demisia din această televiziune după 2 ani de colaborare.

Și-a dat demisia de la Antena 1

Jurnalistul a lucrat și la Digi 24. S-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare, petrecând 9 ani acolo. În 2020, acesta și-a dat demisia de la Digi24. El a lucrat și la Observator.

„Un clișeu, dar trebuie să spun: s-a mai încheiat un capitol! Colaborarea mea cu Neatza s-a terminat. Au fost vreo doi ani, doi ani în care am făcut altceva decât în ceilalți 15 de până acum. A fost o experiență, asta sigur! Mulțumesc pentru atenție”, a scris Bogdan Ocnaru pe Facebook.

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru o ofertă mai bună!

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru o ofertă mai bună! Vedeta care a trădat Antena 1 fără să stea pe gânduri nicio secundă.

Invitat în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, Cătălin Oprișan a făcut dezvăluiri savuroase legate de cariera sa, dar și despre alegerea de a renunța la matinalul de la Antena 1.

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru o ofertă mai bună!

Astfel, Oprișan a mărturisit că a primit o ofertă de nerefuzat din partea postului de radio Kiss FM, și, mai mult decât atât, susține că deși a fost greu să se despartă de colegii săi, dorința de a face schimbări în viața profesională i-a dat puterea de a merge mai departe.

„Lumea întreabă. Cred că vă întrebați și voi de ce. A venit o ofertă, nu s-a întâmplat nimic-nimic. Deci cine caută să afle… Dacă era așa, eu veneam și vă spuneam: ‘Da dom‘le, am bătut palma și…‘, dar nu e așa. Au fost anunțați ( n.r. cei din Antenă) și am plecat. Vorbim în continuare de Crăciun, de Revelion, când ne permite timpul. E nasol că ei ( producția de la Neatza cu Răzvan și Dani) sunt în același timp cu mine. Eu la Kiss, ei la Antenă, unde să mă duc să-i văd”.

CANCAN EXCLUSIV: Cum a fost despărțirea de ei?

Cătălin Oprișan: Nașpa, nașpa pentru mine. Adică o simți, nu e ca și cum închizi ușa și pleci. Eu am fost în Antena 1, prima dată, în 1995. Mulți nu existau, nu erau născuți. Eram la Sport 21, ziarul domnului Voiculescu și mă duceam și prezentam matinal, rubrica sportivă. Deci, în cartea de muncă de 25 de ani, 17 sunt Antena 1”, a declarat Cătălin Oprișan, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV. (VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL)

De ce a rupt contractul cu Antena 1

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a rupt contractul cu Antena 1. Iată de ce a renunțat vedeta TV la emisiunea matinală.

De când a devenit celebră, Irisha a avut parte de numeroase colaborări. Fie în televiziune, fie în spatele camerelor de filmat. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Stilista a ajuns să nu mai facă față proiectelor, motiv pentru care a avut de ales să renunțe la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani.

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

“Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune”, a spus Irisha.

Totodată, Irisha a declarat că nu va renunța la televiziune, însă, o pauză este bine venită oricând. Prioritare sunt proiectele în care își va pune creativitatea în ținutele artiștilor. Până acum s-a ocupat de aspectul mai multor vedete, printre care Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică Jr. și Emilian.

”E mult spus am renunțat, nu am renunțat la TV, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică Jr. Pot spune că am fost la Bravo ai stil și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii, a concluzionat Irisha pentru click.ro.

Foto: Facebook

Publicat: 15 sept. 2023, 12:12 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă