Surpriză pentru tatăl Cleopatrei Stratan! Ce mesaj îi transmite ”viitorului soț”

Publicat: 29 mart. 2020, 12:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

E frumoasă de pică și celebră! Cleopatra Stratan i-a transmis un ”mesaj” viitorul ei soț, iar tatăl ei trebuie să-l ”recepționeze” imediat!

Având în vedere faptul că în perioada aceasta trebuie să stăm în locuințele noastre, să ne dezinfectăm, să respectăm măsurile de siguranță impuse de autoritățile române și să ne ferim de infectarea cu COVID-19, mulți dintre români ”s-au mutat” în mediul online, acolo unde își petrec foarte mult timp din zi.

Un exemplu este chiar Cleopatra, fiica artistului Pavel Stratan, care se filmează în ipostaze amuzante și se postează pe internet. Recent, ea a postat un videoclip pe TikTok în timp ce îi transmite ”viitorului soț” un mesaj cât se poate de clar! Evident, stați liniștiți, că este sub forma unei glume!

„Deci, eu i-am spus băiatului ăstuia, tu dacă vrei să fii cu mine, te riști! Eu pot să intru la pușcărie, că fac omor de persoane. Mamăăăă, dacă îl prind cu una…Băiiii!”, a spus ea.

Cleopatra Stratan, de 6 ori în Cartea Recordurilor

Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

Publicat: 29 mart. 2020, 12:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă