Codul galben de vânt i-a adus pe bucureșteni la mare, pentru Kitesurfing!

Publicat: 26 Nov. 2019, 17:27 Life

Mai mulți bucureșteni au ajuns, marți, la malul mării, în toiul codului galben de vânt, cu rafale de 55-65 km/oră, pentru a-și lansa zmeele deasupra apelor agitate ale Mării Negre și pentru a se bucura de o oră de Kitesurfing, chiar dacă temperatura aerului a fost de numai cinci grade Celsius.

La o temperatură care înregistra la ora prânzului aproximativ cinci grade Celsius și pe un vânt puternic care mătura plaja constănțeană, mai mulți curajoși, împătimiți de Kitesurfing, și-au lăsat joburile într-o zi de marți, pentru a se bucura de o oră de sport nautic.

„Vremea nu este extraordinară pentru Kite pentru că e destul de frig afară, sunt cinci sau șase grade cred, însă vântul e destul de bun și profităm de ultimele zvâcniri din toamna asta. Cel mai posibil să revenim aici la sfârșit de februarie, dacă o să avem ceva vânt, sau în martie.

Chiar dacă avem valurile astea mari, ne-am ambiționat să venim de departe, să ne dăm o oră cu kiteul”, a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre împătimiții de sporturi nautice, venit de la București special pentru a se da cu zmeul pe marea agitată.

Kitesurfingul este un sport nautic practicat în general în anotimpul cald. Practicanții străbat apele mării pe o placă, fiind propulsați, cu ajutorul unui zmeu, de forța vântului.

Publicat: 26 Nov. 2019, 17:27 Life
Pe aceeași temă