Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o „casnicie” de 40 de ani pe scena! Ce marturisea acum cateva luni despre regretata actrita: „Ea a fost mai…”

Publicat: 23 Nov. 2017, 19:47 Vedete

Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au inceput sa faca echipa din anul 1978, iar luna viitoare trebuiau sa joace in spectacolul „Aplauze, Aplauze”. Cu respectivul spectacol ei ar fi marcat 40 de ani de cand impart aceeasi scena.

Pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel ii lega o stransa relatie de prietenie, iar acestia inca se intelegeau foarte bine, chiar daca se stiau de peste patru decenii si au petrecut o viata pe scena.

In plus, actorii celebri urmau sa filmeze diverse momente amuzante pentru seara de Revelion, ce urmau apoi sa fie difuzate pe posturile de televiziune. La inceputul lunii decembrie urmau sa plece si in turneu, pentru ca aveau programate spectacole.

Cel care i-a lansat pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel a fost regizorul Bitu Falticineanu, care a murit in 2012, dupa o activitate de peste 50 de ani la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din Capitala.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 23 Nov. 2017, 19:47 Vedete
Pe aceeași temă