Cristina Stamate, de URGENTA la spital! Actritei i s-a facut rau. Ce declara medicii despre starea ei de sanatate

Publicat: 23 Nov. 2017, 17:37 Vedete

Cristina Stamate, de URGENTA la spital! Aceasta a fost dusa la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, din Bucuresti. Actrita s-a simtit rau si a apelat la ajutoare. In prezent se afla internata in spital. I se acorda ingrijiri medicale.

„Este în investigaţii, are o patologie preexistentă, e vorba de o boală cronică, i s-a făcut rău şi echipajul a adus-o la spital. În urma investigaţiilor, vom decide dacă va rămâne sau nu în spital”, a declarat, pentru „Adevărul”, doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Conform evz.ro, Cristina Stamate a fost gasita in stare de inconstienta, in casa sa. Ambulanta a fost solicitata in acelasi timp cu interventia ISU de la resedinta regretatei Stela Popescu.

Cristina Stamate a fost gasita lesinata. Actrita avea tensiunea scazuta si era deshidratata. Nu este prima data cand aceasta are probleme de sanatate. In urma cu cativa ani, Cristina Stamate a suferit un accident vascular cerebral si a fost internata de urgenta. A stat cateva zile in spital, dar si-a revenit.

Publicat: 23 Nov. 2017, 17:37 Vedete
Pe aceeași temă