Stefan Stan, cu chipul plin de durere la inmormantarea mamei sale

Publicat: 21 Oct. 2019, 19:24 Vedete

Durere fara margini pentru Stefan Stan, primul castigator de la Vocea Romaniei.

Stefan Stan, cu chipul plin de durere. Chinul prin care trece acum nu poate fi descris in cuvinte, fiindca azi si-a condus mama pe ultimul drum, care a plecat mult prea devreme.

Cancan.ro a prezentat in exclusivitate imagini de la momentul plin de durere pe care Stefan Stan ar fi vrut sa nu-l traiasca niciodata. Ceremonia de inmormantare a fost privata, astfel ca i-au fost alaturi cateva rude si apropiati care au venit pentru a-si lua ramas-bun pentru totdeauna.

Stefan Stan, cu chipul plin de durere

Stefan Stan, cu chipul plin de durere

Mihaela Soare a fost o femeie extrem de iubita, cu suflet mare, care si-a iubit fiul mai mult decat orice si l-a sustinut neconditionat in orice decizie a luat. Mihaela a murit la varsta de 68 de ani.

Inca nu se cunoaste cauza decesului Mihaelei Soare. In postarea facuta de Stefan Stan inainte de imormantarea mamei sale a scris un mesaj emotionant in memoria ei, dar nu a spus nimic despre cauza pentru care aceasta s-a stins din viata.

„Mama m-a făcut să râd, mi-a șters lacrimile, m-a strâns în brațe cu sufletul, m-a privit reușind în viață și m-a ridicat când am căzut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu că voi avea pentru totdeauna un prieten!”.

Prietenii ii sunt alaturi si il sustin neconditionat, iar asta se vede din mesajele postate pe social media.

„Ștefan, sufletul unei mame nu se stinge niciodată!! Îți spune o inimă de mamă, care își iubește copiii până la infinit!!! Îți spune un suflet care a trăit fără mamă de la 14 ani! Îți va lipsi căldura brațelor ei ,dar va fi prezentă în tot ceea ce faci tu, în versuri, în corzi și acord de chitară… și, mai apoi, în ochii copiilor tăi!!! Curaj, fii puternic, ea te privește dintr-o lume mai bună!”;

“Sincere condoleanțe, Stefan. Noi, vecinii ei, suntem consternați că dânsa nu mai este printre noi, lumină veșnică și Dumnezeu să o odihnească în pace”, “Chiar ai avut o mamă pe care te-ai bizuit întotdeauna 😢 Sincere condoleanțe”, “Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe și bunul Dumnezeu să îți aline mereu dorul de mama ta! 🤗🙏”;

“Drum lin către stele. Sincere condoleanțe, multă putere. De acolo, de Sus, te va veghea mereu”, “Sincere condoleanțe, exact acum 3 luni, pe 19 iulie, mi-am pierdut MAMA 🙏😢 Fii tare! 🙏”, “E foarte greu să treci peste pierderea mamei. Multă sănătate și putere” sunt doar cateva dintre comentariile stranse de postarea artistului.

Publicat: 21 Oct. 2019, 19:24 Vedete
Pe aceeași temă