Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația dintre Lavinia Pîrva și cei trei copii ai săi: ”Mi-am dat seama că… ”

Publicat: 06 Oct. 2020, 09:46 Vedete

Artistul Ștefan Bănică Jr. a făcut mărturisiri incredibile despre viața de familie! Cum i-a apropiat pandemia pe membrii familiei, dar a mărturisit și care este relația între cei trei copii pe care îi are.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre viața de familie și cum pandemia a apropiat familia și mai mult, petrecând mai mult timp împreună. Dacă pentru unele persoane, pandemia a însemnat haos și o ”ruptură” din punct de vedere social, iată că pentru celebrul artist a însemnat un timp petrecut alături de cei dragi.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.

Actorul și artistul Ștefan Bănică Jr. a mai mărturisit faptul că cei trei copii, Ștefan, Violeta și ALexandru, se înțeleg foarte bine, iar relația cu Lavinia Pîrva este închegată și frumoasă.

”Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Ștefan Bănică Junior, mândru de fiul său

Ștefan Bănică Junior este mândru că fiul său îi calcă pe urme și duce tradiția familiei mai departe. Vedeta a dezvăluit că băiatul lui cel mare, Radu Stefan, a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi”, scrie artistul pe pagina de socializare.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Oct. 2020, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă