Stațiuni de pe litoral deschise și circulația până la ora 05:00 în noaptea de Înviere? Ce a transmis Premierul Florin Cîțu

Publicat: 08 Apr. 2021, 13:05 Arhiva

În aceste momente se discută posibilitatea ca circulația pe litoral și din stațiuni să se prelungească până la ora dimineața în noaptea de Înviere. Anunțul a fost făcut de către Premierul României, Florin Cîțu.

Premierul României va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să se se facă până la ora 5 dimineața. De asemenea, magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri, înainte de sărbătoarea Paștelui, iar ”stațiunile de pe litoral să fie deschise, dar cu capacitate de maximum 70%”.

”Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU – pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00. Staţiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte)”, anunţă Florin Cîţu, arată Gândul.ro.

Ce se va întâmpla de la 1 iunie 2021

Premierul României Florin Cîțu a făcut un anunț important referitor la măsurile date de autorități pentru limitarea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Oficialul susține că începând cu data de 1 iunie ar putea exista șansa să se declare măsuri de relaxare, fiind primul pas către normalitate.

“1 iunie este primul pas pe care îl văd. Nu înseamnă o deschidere 100%, dar este primul pas. De aceea, avem acest comitet interministerial în care sunt implicate toate ministerele, pentru că toată economia trebuie implicată. Mă gândesc să includem ca invitați, ca membri, și asociații, și patronate. Avem timp să pregătim redeschiderea. Mai exact, vom vedea după ce se va întruni acest comitet, dar eu sper să fie cât mai multe măsuri de relaxare.

Depinde foarte mult de discuțiile cu industriile respective. Începe sezonul de vară, aș vrea să avem o vacanță mult mai bună ca anul trecut și mai sigură și ne vom asigura prin aceste măsuri pe care le vom lua. Aveți încredere că vom trece peste această perioadă. Este același mesaj pe care îl transmite și președintele Klaus Iohannis, vi-l transmit și eu ca premier. Vaccinarea este singura soluție”, a declarat Florin Cîțu, premierul României, arată Cancan.

Sursă foto: pixabay

Publicat: 08 Apr. 2021, 13:05 Arhiva
Pe aceeași temă