Soțul Simonei Halep se ”joacă cu focul” în lipsa sportivei! Cum a fost surprins Toni Iuruc prin București

Publicat: 05 ian. 2022, 11:28 Autor: Maria Apostol Vedete

În timp ce Simona Halep e plecată în Australia, Toni Iuruc are grijă de finanțele familiei! Soțul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros a fost surprins în timp ce „verifica” bunul mers al afacerilor.

Simona Halep începe anul 2022 la Melbourne, unde se luptă pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam al anului. În acest timp, Toni Iuruc a rămas acasă, dar nu „șomează”. Soțul jucătoarei de tenis se comportă ca un adevărat „cap” al familiei și ține totul sub control.

Cunoscut pentru faptul că este un bun afacerist, Toni Iuruc știe că pentru a merge totul ca pe roate e nevoie de implicare. Din partea tuturor, dar mai ales a lui! Așa se face că e pe „poziții” încă din primele zile ale anului și verifică bunul mers al afacerilor.

Paparazzi l-au surprins pe Toni Iuruc în timp ce s-a dat jos din mașină și s-a îndreptat către o agenție bancară. Era foarte grăbit, iar, din acest motiv, probabil, a cam „fentat” trecerea de pietoni și a traversat printr-un loc nepermis. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Dezvăluiri din căsnicia Simonei Halep

Căsnicia sportivei pare să evolueze cum nu se poate mai bine. Ea a mărturisit ce gesturi de afecțiune, dar și de recunoștință, primește din partea soțului.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Publicat: 05 ian. 2022, 11:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă