Soțul Simonei Halep își ”omoară” timpul la salon, în timp ce sportiva se antrenează pentru Australian Open

Publicat: 13 ian. 2022, 11:37 Autor: Maria Apostol General

Din cauza pandemiei, Toni Iuruc nu a însoțit-o pe Simona Halep la cele două turnee din Australia. În tot acest timp, cât a rămas în București, soțul sportivei s-a preocupat de afaceri, dar și de look-ul său.

De data aceasta, Toni stă acasă! Turneul de la Melbourne, recent încheiat și câștigat de Simona Halep, nu l-a avut în tribune pe iubitul ei soț. Și nu-l va avea nici la Australian Open, pentru că pandemia continuă. Rămas acasă, Toni Iuruc își „omoară” timpul cu afacerile, dar gândul la Simona-i zboară, probabil. Să fie ”băiat frumos” mereu, și-ar fi zis, astfel că a venit timpul să treacă pragul frizeriei. Zis și făcut.

Zilele trecute, avea să ajungă și pe scaunul frizerului, în ”Floreasca”. A ”descălecat” dintr-o mașină cu șofer și a intrat la „aranjat”. Priceput, omul cu foarfeca în mână nu l-a țintuit o veșnicie în scaun pe soțul Simonei. A rezolvat rapid și bine. Mulțumit, Toni Iuruc a plătit ”tratația”, a lăsat bacșișul aferent, apoi s-a făcut nevăzut, pe bancheta din spate a mașinii sale. Al cărei șofer a știut imediat ruta. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Dezvăluiri din căsnicia Simonei Halep

Căsnicia sportivei pare să evolueze cum nu se poate mai bine. Ea a mărturisit ce gesturi de afecțiune, dar și de recunoștință, primește din partea soțului.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

 

Publicat: 13 ian. 2022, 11:37 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă