Soțul Simonei Halep a fost copleșit de gânduri la terasă, în compania unei blonde

Publicat: 26 apr. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol General

În timp ce Simona Halep se află în Spania, unde va avea loc un turneu de tenis important, soțul ei se preocupă acasă de alte treburi. El a ieșit la o terasă cu o femeie și părea destul de afectat de ce i se povestea, pesemne că ar putea fi confidentul ei.  

Toni Iuruc a fost întâlnit de paparazzi într-o frumoasă zi de primăvară, în zona Pieței Floreasca, la un restaurant. În timp ce Simona Halep se antrenează pentru un turneu organizat în Spania, soțul ei, Toni Iuruc, și-a dat întâlnire cu o doamnă blondă, la un local select.

Gelozia nu pare să fie un motiv de discuție între cei doi soți. Astfel că, deși Simona Halep nu este prin preajmă, Toni Iuruc se poate întâlni, oricând, cu cine dorește, fără să stârnească nici cel mai mic „val”.

Nu se cunoaște, însă, dacă întâlnirea de față esta una pur amicală sau este legată de afaceri. Totuși, un lucru este cert! Soțul campioanei părea destul de îngrijorat de ce i se povestea. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Toni Iuruc a avut o viață amoroasă furtunoasă

Afaceristul a mai fost căsătorit de două ori până să s-o ceară de soție pe Simona Halep. Ambele căsnicii s-ar fi încheiat din cauza infidelităților celor două soții.

Alina, fost model, a fost prima soție a lui Toni Iuruc. Povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, pentru că afaceristul și-a acuzat fosta soție că l-ar fi înșelat. Astfel că mariajul lor a ajuns la final. În 2018, afaceristul s-a îndrăgostit de Liana, pe care a cerut-o și în căsătorie. Cei doi au făcut doar cununia civilă la momentul respectiv. Iar petrecerea a avut loc într-un local de lux din Mamaia.

Nici cea de-a doua căsnicie nu a durat prea mult. Pentru că după doar 10 luni, soțul Simonei Halep a decis să divorțeze de Liana. Toni Iuruc ar fi aflat că soția lui ar fi avut o relație extraconjugală. În momentul în care cei doi divorțau, Liana era însărcinată în 5 luni, dar omul de afaceri era convins că nu este copilul său.

Publicat: 26 apr. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă