Simona Halep, dezvăluiri intime din căsnicia ei: ”Soţul meu a făcut o cameră specială cu…”

Publicat: 10 Nov. 2021, 15:06 Vedete

Simona Halep s-a căsătorit în urmă cu două luni cu Toni Iuruc, iar căsnicia ei pare să evolueze cum nu se poate mai bine. Celebra sportivă a mărturisit ce gesturi de afecțiune, dar și de recunoștință, primește din partea soțului. 

Rolul de soție i se potrivește mănușă Simonei Halep! O recunoaște chiar ea, după doar luni de când și-a schimbat statutul.

Viața ei este aproape perfectă. Simona și Toni Iuruc locuiesc într-o vilă care valoarează 1 milion de euro și pe care campioana și-a ridicat-o pe malul lacului Snagov.

Cum era de așteptat, Simona are nevoie de ajutoare când vine vorba de treburile casei. Nici la gătit nu se pricepe foarte bine. „Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Simona Halep: ”Soțul meu a făcut o cameră speciale cu trofee”

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Publicat: 10 Nov. 2021, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă