Soțul lui Emily Burghelea a făcut anunțul. Ce s-a întâmplat în locuința celor doi: „Am plecat de acasă”

Publicat: 06 apr. 2023, 13:36 Autor: Camelia Vedete

Soțul lui Emily Burghelea a făcut anunțul. Ce s-a întâmplat în locuința celor doi: „Am plecat de acasă”.

Dacă despre Emily Burghelea se știa că este cea care își dorește mereu schimbări legate de casă. Ei bine, acum și Andrei a ajuns să împărtășească aceeași părere. După ce nu mai există apă caldă și căldură în locuința familiei.

Andrei a mărturisit pe conturile sale sociale că se află în vizită împreună cu soția și copiii lor. Iar toți membri se bucură de condițiile mai bune decât cele de acasă.

„E frumos în vizită, apă caldă, căldură, cartofi prăjiți, parcă nu îmi pare așa rău că am plecat de acasă.”a scris soțul lui Emily Burghelea pe Instagram.

Ce probleme de sănătate a avut Emily Burghelea după ce a născut + Când renunță soțul ei la mască

Emily Burghelea este pe val. Și nu doar ca tânăr influencer ci pe toate planurile. Este o mămică tânără care la 24 de ani are deja o fetiță de aproape doi ani și un băiețel născut pe 20 ianuarie, anul acesta, tot pe cale naturală.

Cât de mult i s-a schimbat viața și ce spune despre botezul micuțului său, relația cu Iubitul lui Emily. Soțul ei care i-a fost alături în toate momentele importante dar și despre problemele de sănătate, fosta concurentă “Bravo, ai stil”, a trecut prin toate pentru Ciao.ro și ne-a povestit cum se simte acum!

Emily este foarte fericită

Emily, cât de fericită și împlinită ești în momentul de față?

Când mă uit la Damian și la Amedeea mi se umple sufletul de fericire și nu am cum să  nu mă consider o femeie împlinită și într-adevăr mă fac  foarte-foarte fericită! Am avut noroc să îmi întâlnesc sufletul pereche atât de devreme, pentru că am 24 de ani. Cumva la vârsta asta nu toată lumea se  gândește la căsătorie sau la copii. Mie mi l-a scos Dumnezeu pe Andrei în cale și practic mi-a schimbat viața, nu știu! Nu mă vedeam o mamă tânără pentru că nu visam neapărat la treaba asta.

Însă în momentul în care l-am întâlnit pe Andrei, pur și simplu totul s-a schimbat și i-am spus că el este bărbatul lângă care vreau să îmi trăiesc toată viața. Și l-am vizualizat ca pe tatăl copiilor mei și asta s-a și întâmplat acum. Iar pentru asta sunt extrem de recunoscătoare și foarte-foarte bucuroasă, foarte plină de recunostință față de Dumnezeu. Citește tot articolul aici.

Publicat: 06 apr. 2023, 13:36 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă