Soția lui Ionel Ganea, acuzații grave la adresa fostului fotbalist: ”Își bate joc de copilul lui. M-a agresat fizic și verbal!”

Publicat: 29 Nov. 2019, 15:22 Vedete

În 2010, au vorbit prima dată despre divorț, după 16 ani de căsnicie, dar s-au împăcat până în 2017, când iarăși au apărut problemele în familia lor. Recent, soția lui Ionel Ganea a făcut o serie de acuzații foarte grave la adresa fostului fotbalist.

„Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ”, a declarat Dana potrivit Antena Stars.

În plus, se pare că și fiica soților Ganea a fost victima unor ieșiri violente ale sportivului: „Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”.

Dana îl acuză pe Ionel Ganea că a înșelat-o

Mai mult, Dana îl acuză pe Ionel Ganea că nu o lasă să locuiască în casele care sunt pe numele lor și că încasează chiria, însă se pare că ea este cea care plăteşte impozitul la ANAF.

„Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea? Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă!”, a mai declarat femeia.

Publicat: 29 Nov. 2019, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă