Dana, fosta soție al lui Ionel Ganea, dă de pământ cu fostul atacant: „Narcisist maxim! Să-i lase pe copii în pace!”

Publicat: 18 Jun. 2020, 11:29 Vedete
Dana, fosta soție al lui Ionel Ganea, dă de pământ cu fostul atacant: „Narcisist maxim! Să-i lase pe copii în pace!”

Fosta soție a lui Ionel Ganea, a iesit din nou la atac! Dana Iaru a reacționat după declarațiile făcute de fostul internațional român în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu o zi, Ionel Ganea spunea că „nu mă deranjează cu nimic ce spune fosta soție, îmi face reclamă gratis, nu i-am interzis niciodată nimic, a avut libertate tot timpul”.

„Declarațiile lui să nu mai fie luate în seamă!”

După emisiune, Dana a răspuns, trimițând un mesaj paginii de Facebook a Gazetei Sporturilor.

„Îmi cer scuze pentru că intervin. Am văzut declarațiile domului Ganea și pot să vă spun că m-au deranjat foarte tare declarațiile făcute despre copilul meu. Acest ex este un narcisist maxim. Atunci când vede că cineva este fericit și liniștit el trebuie să tulbure acest sentimente. Trebuie să respecte cel mai sacru dar, familia care i-a rămas. 

Dacă într-adevăr își iubește copiii ar trebui să îi lase în pace, să nu mai facă absolut nicio declarație despre ei, să își vadă de treburile și distracțiile lui pentru că astea îl fac fericit. Menționez că nu mai are niciun fel de legătură cu copiii mei: nici cu Ioana, nici cu George, dar se pare că nu îl interesează acest aspect. Sper ca declarațiile lui să nu fie luate în seamă și să nu îi afecteze cariera lui George…”, a transmis Dana.

Dana îl acuză pe Ionel Ganea că a înșelat-o

În 2010, au vorbit prima dată despre divorț, după 16 ani de căsnicie, dar s-au împăcat până în 2017, când iarăși au apărut problemele în familia lor. Soția lui Ionel Ganea a făcut o serie de acuzații foarte grave la adresa fostului fotbalist de-a lungul timpului.

Fosta soție îl acuză pe Ionel Ganea că nu o lasă să locuiască în casele care sunt pe numele lor și că încasează chiria, însă se pare că ea este cea care plăteşte impozitul la ANAF.

„Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea? Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă!”, a declarat femeia.

Publicat: 18 Jun. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă