Sotia lui George Clooney e superba la 40 de ani! Amal s-a afisat intr-o pereche de pantaloni foarte scurti si decupati

Publicat: 02 Aug. 2018, 15:43 Vedete

Sotia lui George Clooney a uimit, din nou, datorita formelor sale fizice.

Pentru ca are un trup demn de invidiat, Amal nu s-a ferit sa poarte o pereche de pantaloni scurti, cat se poate de decupati. Si, la cei 40 de ani ai sai, sotia lui George Clooney a demonstrat ca poate arata foarte bine, indiferent de ocazie.

Amal Clooney l-a insotit pe celebrul actor la o cina la care acesta fusese invitat, de catre prietenii sai. Evenimentul a avut loc intr-o locatie de lux, pe malul Lacului Como, in Italia, acolo unde avocata si-a etalat o tinuta ceva mai vaporoasa.

Sotia lui George Clooney

Amal Clooney are un trup care ar starni invidia femeilor, iar dupa o sarcina cu gemeni, aceasta a putut sa revina la formele intiale, fara prea mare bataie de cap. In urma cu cateva zile, cei doi soti celebri au participat la un eveniment, intre prieteni.

Desi a ales din garderoba o tinuta nu tocmai formala, sotia lui George Clooney a facut impresie. Ea a purtat o pereche de pantaloni foarte scurti, de culoare portocalie, iar modelul pe care l-a afisat era destul de decupat.

De asemenea, la acestia Amal a asortat si o bluza vaporoasa, care i-a lasat un umar descoperit. Se pare ca actorul a fost fericit de algerile vestimentare ale partenerei sale de viata, pentru ca parea ca o admira discret.

Sotia lui George Clooney

Actorul de la Hollywood si Amal au mers la Villa D’Este, de pe Lacul Como. Cei doi si-au facut aparitia foarte zambitori si au petrecut timp cu apropiatii. Printre acestia s-au numarat creatoarea de moda Stella McCartney, alaturi de sotul ei, Alasdhair Willis.

Sotia lui George Clooney si-a pus in valoare picioarele lungi si tonifiate, si a purtat si o pereche de sandale cu bareta pe glezna. In aceasta vara, sotii celebri si-au stabilit resedinta in Italia, dat fiind programul foarte incarcat al actorului de 57 de ani.

Acesta are filmari pentru un serial de televiziune ce poarta denumirea de „Catch 22”. La inceptulul lunii iulie, el a fost implicat intr-un accident rutier, cand se indrepta, pe scuter, spre platoul de filmare din provincia italiana Olbia.

(sursa: people.com)

Publicat: 02 Aug. 2018, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă