Soția fostului căpitan al FCSB a început o viață nouă! Adina Bourceanu a slăbit 40 de kilograme, iar acum face afaceri cu mâncare

Publicat: 10 Jul. 2020, 21:59 Vedete

Adina Bourceanu, soția fostului căpitan al FCSB, a început un întreg proces de reinventare în urmă cu șase ani. În toată această perioadă, ea a slăbit 40 de kilograme, iar această reușită i-a dat încredere să se apuce de afaceri cu mâncare! 

În 2014, Adina Bourceanu cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 90 de kilograme, acela fiind și momentul când s-a decis să-și facă operație de micșorare a stomacului. Zis și făcut! La scurt timp după intervenția chirurgicală, afacerista a început să piardă din kilograme, până când, în doar câteva luni, a reușit performanța de a cântări 53 de kilograme! Mai exact, Adina reușise să scape de aproape 40 de kilograme.

Ei bine, de atunci, soția fostului fotbalist Alex Bourceanu reușește să își mențină greutatea și mănâncă orice dorește, așadar nu urmează nicio dietă strictă.

Adina Bourceanu: „Am 55 de kilograme, am avut 90”

“Acum am 55 de kilograme. Cel mai bine mă simt la 53. Dar am perioade în care iau 2 kilograme sau le dau jos, oscilez. Mănânc, într-adevăr, tot ce doresc, însă în cantități mici. Nu pot avea 5 mese pe zi pentru că sunt destul de ocupată și nu am timp. Ciugulesc pe timpul zilei, stau și la masă când apuc, dar mănânc ce vreau. Ideea este că mănânc în cantități mici. De gătit, gătesc foarte mult, și foarte bine, sunt o bucătăreasă desăvârșită, dacă pot spune asa, așadar, dacă gătesc atât de mult, nu mă abțin, mănânc și eu, dar, repet, în cantități mici”, a declarat Adina Bourceanu pentru CIAO.ro.

 Adina Bourceanu și soțul ei își deschid restaurant

Sport nu prea are timp să facă, asta pentru că, după ce a ieșit din autoizolare, afacerista și soțul ei s-au apucat serios de treabă.

“Am stat în autoizolare 7 săptămâni cu copiii, n-am ieșit absolut deloc. Acum copiii sunt la bunici în vacanță, noi muncim. Ne ocupăm de clinica de recuperare pe care o avem, dar și de noua afacere, un restaurant pe care urmează să-l deschidem peste o lună și ceva. Suntem la etapa de amenajare acum. Vrem să facem ceva pe gustul nostru, un bistro sportiv, dar și elegant în același timp. Așadar, de sport nu prea mai am timp pentru că dacă nu sunt la clinică, sunt la restaurant. Mi-am propus să fac niște tratamente corporale pentru laxitatea pielii, pentru fermitate. Am fost la o ședință deja și urmează să mai merg. Aparatul cu care am făcut tratamentul folosește radiofrecvență multipolară și câmpurile electromagnetice pulsate stimulează încălzirea în profunzime a țesutului, proces ce ajută la regenerarea fibrelor de colagen și elastină, naturale pielii. Este foarte interesant, însă dacă te apuci de el trebuie să te ții pentru că ședințele trebuie făcute la maximum 10 zile distanță între ele pentru a avea rezultate”, ne-a mai spus Adina Bourceanu.

 

Publicat: 10 Jul. 2020, 21:59 Vedete
Pe aceeași temă