Soţia unui fotbalist celebru şi-a schimbat radical stilul de viață. A slăbit aproape 50 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut

Publicat: 14 Feb. 2020, 09:48 Vedete

Adina Bourceanu, soţia cunoscutului fotbalist Alexandru Bourceanu, a slăbit 50 de kilograme. Tânăra, care şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu 5 ani, arată acum absolut superb, este energică şi pnu vrea să se oprească aici. 

Adina Bourceanu nu a fost niciodată deranjată de faptul că are mai multe kilograme în plus. Atunci când soțul ei a venit în București la echipa de fotbal Steaua, tânăra a început să iasă cu celelalte soții de sportivi, iar de atunci a început să-și schimbe concepția.

Adina își dorea să îmbrace rochii mulate și decoltate, iar acest lucru a fost posibil după ce a apelat la operaţia de micşorare a stomacului.

După ce a reușit să scape de kilogramele în plus, Adina a fost nevoită să apeleze la medicii esteticieni pentru a mai face unele modificări. Mai întâi și-a modelat sânii cu ajutorul implanturilor de silicon, iar apoi și-a înlăturat excesul de piele rezultat în urma slăbitului.

Pentru această intervenție Adina Bourceanu a scos din buzunar suma de 5.500 de euro, însă nu regretă nicio clipă alegerea făcută.

Adina Bourceanu şi-a deschis un restaurant italienesc

După intervenţia care i-a schimbat viaţa, femeia de afaceri a primit un plus de încredere în ea şi şi-a dat seama că poate face tot ceea ce îşi propune.

Restaurantul este al doilea business pe care Adina l-a dezvoltat, după o clinică de recuperare pe care a deschis-o în urmă cu trei ani şi care merge foarte bine.

Publicat: 14 Feb. 2020, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă