Sorin Bontea a explicat adevăratul motiv! De ce nu a participat la nunta Ginei Pistol cu Smiley: „Mi-ar fi plăcut să merg, dar…”

Publicat: 29 mai 2023, 14:44 Autor: Camelia Vedete

Sorin Bontea a explicat adevăratul motiv! De ce nu a participat chef-ul la nunta Ginei Pistol cu Smiley.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai. Ei au spus marele DA, atât în fața ofițerului Sării Civile, dar și în fața lui Dumnezeu.

Gina Pistol și Smiley s-au retras apoi la un restaurant din Snagov, unde au petrecut până în zorii zilei alături de invitații lor. Ei bine, marele absent al serii a fost chiar Chef Sorin Bontea. Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au participat împreună cu partenerele lor de viață la nunta anului.

Sorin Bontea a explicat adevăratul motiv!

În ciuda faptului că inițial nu a dorit să comenteze pe seama acestui subiect, Bontea a oferit totuși o explicație destul de ciudată pentru absența sa de la nunta Ginei Pistol. Fără a oferi prea multe detalii, el a declarat că o problemă personală neașteptată l-a făcut să absenteze de la acest eveniment. În plus, Bontea a subliniat că și-ar fi dorit să fie alături de cele două vedete într-un moment atât important.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea, pentru Fanatik.

Smiley nu l-a chemat la nuntă, deși erau cei mai buni preteni. Pe cine a omis artistul din lista de invitați

Smiley nu l-a chemat la nuntă, deși erau cei mai buni preteni. Pe cine a omis artistul din lista de invitați.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, iar petrecerea a fost de vis. Vedeta Pro TV și prezentatoarea de la Antena 1 s-au distrat pe cinste în compania celor dragi și a familiei.

Smiley nu l-a chemat la nuntă, deși erau cei mai buni preteni

Surprinzător, nu Andra și Cătălin Măruță au fost marii absenți de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, ci Alex Velea și Antonia. Se știe clar că între cei doi artiști a existat o prietenie lungă și că, pe vremuri, erau de nedespărțit.

CANCAN.RO a aflat un detaliu controversat: numele lui Alex Velea nu a apărut pe lista lungă de invitați de la nunta anului. Mare le-a fost mirarea tuturor, după ce au văzut că vechiul prieten al lui Smiley nu a onorat cu prezența. Se pare că soțul Ginei Pistol nu a vrut să audă de „fratele” lui din tinerețe, așa că nu l-a invitat la nuntă.

Mirii au investit mii de euro pe vestimentația de la petrecere!

O pereche de pantofi frumos accesorizati, alb perlat, marca Jimmy Choo, pe care Gina Pistol i-a purtat la cununia religioasă din biserică se ridică la prețul de 1595 de euro, cel pe care l-am văzut pe site-ul oficial.

Mireasa a radiat de fericire! La fel și mirele pentru că s-au bucurat din plin de această zi în care au fost în centrul atenției și și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu!

Toți artiștii au rupt ringul de dans! Connect-R și Luis Gabriel au cântat din suflet pentru miri!

Connect-R a cântat la nunta lui Smiley, Ruby a vrut să muște din tort, CRBL a dansat și s-a distrat de minune, așa că toți invitații s-au simțit bine la petrecere. Luis Gabriel a avut și el momentul sau și a cântat pentru miri. Raluka, Marius Moga, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Adelina Pestrițu cu soțul ei, Virgil Șteblea, Juno, Răzvan Fodor, Andreea Esca, o mare de vedete au rupt ringul de dans la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol!

Publicat: 29 mai 2023, 14:44 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă