Sorin Bontea a plecat la bulgari pe datorie. Cheful de la „Chefi la cuțite” a făcut împrumut la bancă și-a fugit la Nisipurile de Aur

Publicat: 19 Feb. 2021, 11:31 News

Spumosul Sorin Bontea, unul dintre cei trei simpatici de la „Chefi la cuțite”, este un adevărat povestitor. Îi și place să împărtășească istorii și are și talentul să o facă, cu siguranță, ca nimeni altul.

Sorin Bontea nu a fost întotdeauna Sorin Bontea de la televizor. Adolescența, spre exemplu, și-a petrecut-o prin bucătării curățând zarzavaturi pentru mâncarea pe care bucătarii cu experiență aveau să o gătească.

„M-am angajat la 16 ani în bucătărie!”, povestește Sorin Bontea în podcastul „Fain & Simplu”, al lui Mihai Morar.
Mai departe, tinerețea și-a petrecut-o pe vase de croazieră, iar concediile la bulgari pe datorie.

Sorin Bontea: „Aveam vreo 80 de milioane de plătit. Am făcut credit ca să plec în vacanță”

„Am fost dator ani mulți ani, dar nu am făcut o dramă din asta. Făceam haz de necaz… Mi-am dorit să mă bucur de familia mea… de nevasta și de copii. După al doilea sau al treilea sezon de televiziune, am reușit să scap de toate datoriile. Aveam vreo 80 de milioane de plătit. Am făcut credit ca să plec în vacanță la bulgari. Serios, am făcut credit pentru vacanță!”, povestește, cu umorul lui caracteristic, Chef-ul.

Totul a pornit de la un pont pe care l-a aflat de la unul dintre cei 3 frați pe care îi mai are: „Am aflat eu, la un moment dat, de la frati-miu că la Nisipuri mănânci și bei de nu mai poți. Ce mai… super vacanță! Am vorbit cu nevasta mea, am vorbit cu sora ei, cumnată-mea. Ne-am decis să mergem dar, ce să vezi, n-aveam bani. Nevăsta-mea era în prenatal, munceam doar eu, doi copii… cum facem. Am aflat de o bancă. Îți dădea nu știu ce card și te duceai în vacanță. Gata, zis și făcut! Mai avem unul. Tot de cumpărături. Pe la hypermarket. În fine… am fost la bulgari, la Nisipurile de Aur, pe credit. Nu m-aș mai duce, neam!”, concluzionează Sorin Bontea.

Sorin Bontea: „Acasă, soția este chef-ul. Găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine!”

Căsătorit de peste 25 de ani și tată a doi copii (o fată de 16 ani și un băiat de 22), Sorin Bontea este un familist convins. „Cu soția mea sunt împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească!”, spunea Bontea în urmă cu câțiva ani.

Cât despre cei mici: „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune!”, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

Cât despre cine este responsabil cu gătit acasă, vedeta „Chefi la cuțite” spune este la fel de categoric: „Acasă, soția este chef-ul. Găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele.”, conchide el.

Publicat: 19 Feb. 2021, 11:31 News
Pe aceeași temă