Chef Sorin Bontea, dezvăluiri de familie! Fiica îi calcă pe urme? ”Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că…”

Publicat: 08 Oct. 2020, 10:00 Vedete

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei trei chefi simpatici de la ”Chefi la Cuțite”. În urmă cu opt ani, celebrul bucătar nici nu avea idee că viața lui se va schimba în acest mod, ajungând vedetă de televiziune. Și chiar și-așa, a rămas același om, cu principii și moralități.

Recent, într-un interviu pentru VIVA, chef Sorin Bontea a vorbit despre familia sa, mai cu seamă despre cei doi copii. Fiica lui, Miruna, este acum majoră și este leită vedetei. Dar oare împărtășește aceeași pasiune cu tatăl ei?

”Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie”, a spus chef Sorin Bontea pentru sursa citată.

„De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism”, a mai spus el.

Sorin Bontea, interviu sincer despre familie

Într-unul dintre puţinele interviuri pe care le-a acordat despre familia sa, Chef Bontea a facut declarații despre partenera lui de viata si a mărturisit că a fost o femeie care l-a sprijinit întotdeauna.

”În mare parte, ei îi datorez poziția în care sunt astăzi. Soția mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubește foarte mult.”, spunea acesta.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească“, a mărturisit acesta.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 08 Oct. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă