Sorin Bontea, incident cumplit! Celebrul chef s-a ales cu răni grave: „Doare groaznic”

Publicat: 12 Jun. 2020, 09:00 Vedete

Sorin Bontea a trecut printr-un moment dificil. Celebrul Chef le-a povestit fanilor săi că a trecut printr-un incident teribil, în urma căruia s-a ales cu răni grave.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți Chefi din România. Este cunoscut faptul că, majoritatea timpului îl petrece în bucătărie, acolo unde pregăteşte cele mai delicioase preparate. Numai că acestă meserie are riscurile sale.

Sorin Bontea, accident în bucătărie

Recent, Chef Bontea a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare cu arsură destul de urâtă pe mână.

„Când nu ai ce să prăjești, mai prăjești și câte o mână ?”, a scris Chef-ul în dreptul imaginii.

Fanii au reacționat în număr mare, mulți dintre ei empatizând cu durerea lui Chef Bontea, iar alții urându-i să se însănătoșească cât mai curând.

„Aceasta este o poză care doare ?. Să vă faceți bine! 🙂 / Off… cam rău Chef! Spor și grijă mare la gătit cu o mână!? Însănătoșire grabnică!??? / Sper că e o glumă! O așa arsură? Doare groaznic / Am avut o arsură mai mare și știu ce durere este. Sănătate”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Sorin Bontea, interviu sincer despre familie

Într-unul dintre puţinele interviuri pe care le-a acordat despre familia sa, Chef Bontea a facut declarații despre partenera lui de viata si a mărturisit că a fost o femeie care l-a sprijinit întotdeauna.

”În mare parte, ei îi datorez poziția în care sunt astăzi. Soția mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubește foarte mult.”, spunea acesta.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească“, a mărturisit acesta si pentru PRO TV Magazin.

Publicat: 12 Jun. 2020, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă