Sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha Markle, anchetată pentru agresiune pe internet

Publicat: 28 Oct. 2019, 15:30 Vedete
Sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha Markle, anchetată pentru agresiune pe internet

Se întâmplă după ce persoane din cel puțin patru țări au depus plângeri cu privire la mesajele controversate pe care aceasta le-a scris despre sora sa vitregă.

Sora vitregă a lui Meghan Markle. Conținutul mesajelor scrise și distribuite de Samantha Markle este încă necunoscut.

Nu există informații potrivit cărora ancheta ar fi fost începută în urma unor plângeri ale familiei regale britanice.

Sora vitregă a lui Meghan Markle

Sora vitregă a lui Meghan Markle

„Au fost raportate multiple acuzații de agresiune pe internet (cyberbullying). Samantha Markle este conștientă de acuzații. Nu a fost arestată. Aceasta este o anchetă aflată în desfășurare, nu pot specula cu privire la o cronologie și nu pot face deocamdată alte comentarii”, a declarat un ofițer din Polk, Florida, ce lucrează la caz, pentru publicația Sunday Mirror

„Acuzațiile vizează mai multe platforme de socializare online și cuprind plângeri din cel puțin patru țări, inclusiv Marea Britanie, Canada și Suedia. Aceasta este o investigație amplă și, cel mai probabil, va fi un proces îndelungat. Ancheta se află încă într-un stadiu incipient”, a declarat o sursă.

Mark Phillips, actualul partener al Samanthei, a declarat: „Oricine își dorește o anchetă împotriva mea și a lui Sam este posibil să sfârșească în închisoare pentru cinci ani, pentru mărturie mincinoasă. În afara faptului că ripostăm, nu agresăm pe nimeni pe internet. Capete vor cădea în final”.

La sfârșitul lunii septembrie, un nepot al ducesei Meghan de Sussex, Thomas Dooley, a fost arestat în Los Angeles, după ce a fost surprins mergând pe stradă purtând doar un mic prosop în jurul taliei. Când polițiștii l-au abordat, Thomas a încercat să fugă. A fost prins și închis pentru opunere la arestare.

Samantha, în vârstă de 54 de ani, și fratele ei, Thomas Jr., sunt copiii lui Thomas Markle din primul său mariaj. Cea de-a doua soție a acestuia a fost mama lui Meghan, Doria Ragland. Thomas Markle și Doria au divorțat în 1988, când actuala ducesă Meghan avea șase ani.

Publicat: 28 Oct. 2019, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă