Sora Ronei Hartner, mesaj cutremurător pentru fanii artistei: „Îşi trăieşte ultimele clipe. Dumnezeu să o primească la El”

Publicat: 22 nov. 2023, 19:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Familia Ronei Hartner trece prin clipe cumplite. Sora vedetei a transmis recent un mesaj cutremurător pentru toţi fanii artistei. Rinda le-a dezvăluit internauţilor că starea acesteia s-a agravat foarte tare, iar acum se aşteaptă la ce este mai rău. 

În urmă cu doar câteva săptămâni artista mărturisea într-un interviu pentru CIAO.RO că este din nou încercată de problemele de sănătate. După ce cancerul de colon depistat în 2019 s-a vindecat, recent artista s-a „luptat” cu niște metastaze care au pus-o la un moment dat pe gânduri.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, ne-a spus Rona Hartner, puțin îngândurată.

Sora vedetei, mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare

Nimeni nu credea că lucrurile sunt atât de grave, însă, din nefericire, sora artistei a făcut un anunţ trist chiar pe pagina de Facebook a vedetei. Alături de cântăreaţă în aceste clipe grele este şi fiica sa.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune şi rugăciuni pentru sora mea care îşi trăieste ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea şi cu fetiţa ei. Dumnezeu să-i aline suferinţa şi să o primească la El”, a fost mesajul transmis.

Rona Hartner încerca să ducă o viaţă normală

După ce a fost externată din spital, imediat după ce a fost tratată de medicii din Franța pentru metastazele apărute, Rona Hartner ne-a spus tot într-un interviu pentru CIAO.RO cum se simte după citostatice și cum și-a reluat viața zilnic, făcând sport și înotând, ceea ce îi face cel mai bine la condiția fizică.

“Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare.

Adică am un costum de baie complet, întreg, pentru că nu am voie să mă afișez deloc la soare și profit să fac sport și în apă așa că acum două zile am descoperit  că pot să fac din nou șpagatul în apă și cred că o tipă m-a filmat și m-a pus pe TikTok, pentru că nu se aștepta ca o femeie îmbrăcată într-un costum de baie turcoaz complet să facă și șpagatul în apă.

“Obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor…”

 Dar eu în apă mă simt ca acasă și atunci  profit să fac exerciții chiar și de forță în apă pentru că  astfel îmi lucrez mult mai mult mușchii și obosesc mult mai puțin, așa pot să și înot, pot să și fug în apă pentru că nu-mi distrug ligamentele. Fac foarte mult Aqua Gym, ca să zic așa. Am reluat sportul bine, nu în glumă, pentru că este singura soluție să îmi refac capacitatea pulmonară! Așa că la trei săptămâni după începutul citostaticelor deja fac sport cam două ore pe zi!”, mărturisește Rona Hartner exclusiv pentru Ciao.ro.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 22 nov. 2023, 19:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă