Rona Hartner îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă pe patul de spital. Fratele vedetei, noi detalii despre starea acesteia de sănătate: „Din păcate, metastazele de la creier…”

Publicat: 23 nov. 2023, 11:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Rona Hartner îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă pe patul de spital. Fratele vedetei, noi detalii despre starea acesteia de sănătate: Din păcate, metastazele de la creier…

În seara zilei de 22 noiembrie, o veste tulburătoare avea să şocheze întreaga ţară. Sora Ronei Hartner anunţa chiar pe contul de Facebook al vedetei, faptul că celebra actriţă îşi trăieşte ultimele clipe. Nu a dat mai multe detalii la momentul respectiv, însă recent, fratele acestora a venit cu alte completări.

Vestea că Rona Hartner se confruntă cu grave probleme de sănătate a fost una neaşteptată, având în vedere că artista declara recent că tratamentul pe care îl urmează dă roade şi se simte din ce în ce mai bine. Chiar dacă nimeni nu credea că starea ei se va înrăutăţi într-un timp atât de scurt, fratele solistei confirmă și el acest lucru.

Rona Hartner a învins cancerul
Rona Hartner are probleme grave de sănătate

Fratele Ronei Hartner, noi detalii despre starea actriţei

Toată familia este acum alături de Rona Harter la spital, spune el, acolo unde toţi se roagă pentru sănătatea acesteia. Situaţia este foarte gravă şi nu le-a mai rămas nimic decât să se roage în aceste clipe grele.

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum.

Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul. Din păcate, situația nu e ok deloc”, a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru Fanatik.

Rona Hartner: „Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”

Rona Hartner a primit în ultimii ani lovitură după lovitură. Artista are probleme grave de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă. Ca şi cum nu ar fi fost suficiente a mai primit o palmă de la viaţă. În această perioadă grea a înţeles cu adevărat cine îi este alături şi pe cine nu se mai poate baza niciodată. Două persoane despre care credea că îi vor fi alături au abandonat-o când avea cea mai mare nevoie de ajutor.

În urmă cu câteva luni, vedeta povestea că familia ei este singura care i-a oferit alinare atunci când avea cea mai mare nevoie. Foștii soți ai actriței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, și francezul Herve Camilleri nu o ajută cu nimic. Acest lucru a dezamăgit-o profund, dar în acelaşi timp i-a oferit o lecţie importantă de viaţă.

”Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 23 nov. 2023, 11:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă