Sora Luizei Melencu arunca bomba: „M-a sunat Politia de la Cosoveni, pe mine, ieri dimineata, ca de ce ii acuzăm pe ei ca nu s-a facut dreptate”

Publicat: 29 Jul. 2019, 17:07 Ciao.ro
Sora Luizei Melencu arunca bomba: „M-a sunat Politia de la Cosoveni, pe mine, ieri dimineata, ca de ce ii acuzăm pe ei ca nu s-a facut dreptate”

Clipe greu de imaginat pentru familiile victimelor ucise. Sora primei victime, a Luizei, da informatii socante.

Sora Luizei Melencu arunca bomba. Aceasta, cu durere in suflet, a povestit cum politistii au luat-o la rost pentru ca ii acuza de uciderea Luizei si pentru faptul ca nu s-au implicat deloc in gasirea si salvarea ei.

Aceasta a spus ca un politist din Coseveni a sunat-o in decursul zilei de ieri pentru a-i reprosa faptul ca familia ei a declarat pe „nedrept” ca Politia Coseveni nu a facut nimic pentru rezolvarea cazului.

Sora Luizei Melencu arunca bomba

Bunicul Mihaelei Luiza Melencu face dezvaluiri

„M-a sunat Poliţia de la Coşoveni, pe mine, ieri dimineaţă, că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate. Ce dreptate au făcut ei? Au lăsat două fete să moară? (…) Că de ce a dat mama declaraţii”, a spus sora Luizei, conform stirileprotv.ro.

Mama Luizei a spus ca nu a primit date oficiale despre fiica ei in ultimele zile si stie doar informatiile din presa. Luni dimineata l-a sunat pe procurorul de caz iar acesta i-a spus ca ii pare rau si ca vrea sa vorbească personal, nu la telefon.

„Nu, noi am auzit de la televizor. Nu ne-au spus nimic (oficial n.r.) (…) Procurorul de caz, două cuvinte mi-a zis, că vrea să vorbească cu mine personal, nu prin telefon. Atât. Că îi pare rău”, a spus mama Luizei Melencu.

Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni. Anchetatorii au dus la extreme durerea femeii

Detalii socante dezvaluite de mama Luizei, tanara disparute in urma cu trei luni in Caracal. Femeia a dclarat azi, din fata casei criminalului Gheorghe Dinca, faptul ca anchetatorii au pus-o sa efectueze testul cu detectorul de minciuni.

Femeia este socata si indignata ca in timp ce criminalii isi vad linistiti de orori, ea si familia ei erau supusi testului cu detectorul de minciuni, asta fiind considerata urgenta in aceste momente.

„În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a spus mama Luizei, potrivit Observator.

Publicat: 29 Jul. 2019, 17:07 Ciao.ro
Pe aceeași temă