Sora lui Louis Tomlinson a murit la 18 ani! Din nefericire, a suferit un infarct

Publicat: 17 mart. 2019, 16:41 Autor: Simona Vedete

Félicité, sora lui Louis Tomlinson, membru al trupei "One Direction", a murit in urma unui infarct.

Tragedie fara margini in Anglia, dupa ce moartea subita a tinerei vedete a luat pe toata lumea prin surprindere. La doar 18 ani, aceasta a suferit un infarct.

Louis si restul familiei sunt extrem de indurerati si nu-si pot gasi cuvintele pentru a explica ce s-a intamplat, fiindca nimeni nu se astepta ca la varsta de 18 ani Félicité sa sufere un infarct.

Tanara a fost gasita fara suflare in casa ei din Londra. Tragedia vine la doi ani dupa ce Johannah Deakin, mama celor doi frati, s-a stins din viata.

Félicité sau „Fizzy”, asa cum era alintata de apropiati, a fost descrisa ca fiind „o fata draguta, luminoasa, pasionata, populara si frumoasa”, potrivit Unica.

Sora lui Louis Tomlinson a murit la 18 ani

Sora lui Louis Tomlinson a murit la 18 ani

Imediat dupa aflarea vestii, fratele sau, Louis Tomlinson, in varsta de 27 de ani, si-a anulat toate concertele, fiindca efectiv nu poate sa faca nimic in aceste momente, este distrus.

„Louis este evident supărat de pierderea surorii sale. A anulat toate promovările, inclusiv perfomanța de la Comic Relief din acest weekend.

Este cea mai mare tragedie și toată lumea vrea să fie alături de el, care este liderul familiei de când mama sa a decedat. Întotdeauna a fost acolo pentru frații săi”, a spus o sursa pentru The Sun.

Tanara se mutase de curand la Londra pentru ca voia sa faca o cariera in fashion, dar si in social media, fiind cunsocuta pana acum ca Influencer.

Publicat: 17 mart. 2019, 16:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă