Solutie de casa pentru curatat baia! Se pregateste din ingrediente pe care deja le ai!

Publicat: 11 aug. 2019, 18:15 Autor: madalina m. Life
Solutie de casa pentru curatat baia! Se pregateste din ingrediente pe care deja le ai!

Daca ai pete pe cada din baie sau pe chiuveta, sunt doua ingrediente care te vor ajuta sa scapi de ele!

Bicarbonatul de sodiu si otetul pot fi combinate intr-o solutie de casa pentru curatat baia! Aceasta va face suprafetele sa luceasca si obiectele sa arate ca noi. Descopera in continuare cum sa folosesti exact produsele, pentru a-ti da rezultatele excelente dorite.

Solutie de casa pentru curatat baia

Bicarbonatul de sodiu, alaturi de otet, combate petele cauzate de timp sau din cauza unor produse. Ca sa poti vedea rezultatele, trebuie sa amesteci bicarbonat cu o parte peroxit de hidrogen si aplica solutia pe cada sau pe chiuveta.

Solutie de casa pentru curatat baia! Se pregateste cu ingrediente pe care deja le ai

Cum cureti covoare cu bicarbonat de sodiu!

Lasa-o sa actioneze mai bine de jumatate de ora si apoi freaca partea patata. Sterge cu o carpa moale, spala suprafata si e gata! Daca nu este vorba doar de o pata si intreaga cada si-a pierdut culoarea initiala adauga o cantitate mai mare de solutie intr-un tub cu pulverizator si imprastie peste tot. La final, clateste cada din belsug si sterge cu o carpa cu solutie frumos mirositoare, daca te deranjeaza.

De asemenea, alta metoda este sa umpli cada cu apa fierbinte in care sa versi trei litri de otet si 4 plicuri de bicarbonat de sodiu. Lasa cada plina pret de 3-4 ore si dupa lasa apa sa se scurga. Cum sa faci curatenie eficient!

Sterge usor cu buretele inmuiat in detergent de vase sau chiar de rufe si gata! Vei putea vedea cum cada si-a racaptat culoarea alba. Mai mult decat atat, otetul dezinfecteaza, iar aceste ore petrecute cu solutia in ea, te vor ajuta sa scapi si de ceva bacterii adunate in timp.

Combinatia de otet si bicarbonate de sodiu este asa de eficienta la curatat incat poate fi folosita in mai multe scopuri. In functie de raportul dintre cele doua ingrediente, poti folosi solutie pentru curatat covoare, albirea hainelor, curatarea chiuvetei de bucatarie si chiar eliminarea mirosurilor neplacute din frigider!

sursa: playtech.ro

Publicat: 11 aug. 2019, 18:15 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă