Cum se curata depunerile de sapun! Scapa de depunerile inestetice de pe cada si chiuveta

Publicat: 15 aug. 2019, 16:44 Autor: madalina m. Life
Cum se curata depunerile de sapun! Scapa de depunerile inestetice de pe cada si chiuveta

Exista multe metode de a curata depunerile de sapun din baie pentru a evita ca aceasta sa capete un aspect inestetic.

Cum se curata depunerile de sapun! Baia este un spatiu expus in mod constant la umezeala. De asemenea, este una dintre incaperile din casa care nu sunt suficient aerisite. De aceea, este normal ca apa, aburii si resturile de sapun sa se depuna pe suprafata cazii, a chiuvetei, a faiantei si a gresiei.

Depunerile din baie apar din cauza unei combinatii intre umiditate si compozitia produsului, rezultand o problema greu de solutionat. Asadar, in continuare, iti vom prezenta cateva trucuri pentru a putea curata cu usurinta depunerile de sapun din baie.

Cum se curata depunerile de sapun!

Cum se curata depunerile de sapun! Scapa de depuneri

Atunci cand vine vorba de depunerile de acest tip, nu putem lasa pe dinafara aceste ingrediente magice care au numeroase intrebuintari. Trebuie doar sa amesteci o cana de bicarbonat de sodiu cu otet, astfel incat sa obtii o pasta groasa.

Odata ce amestecul nu mai face spuna, poti sa il aplici peste suprafete cu ajutorul unui burete sau al unei panze. Lasa-l sa actioneze 20-30 de minute. La sfarsit, inlatura amestecul cu ajutorul unui burete fin. Cum sa faci curatenie eficient! Metode pentru a-ti pastra casa ordonata

Retete ce pot fi facute in casa

O alta combinatie simpla cu apa oxigenata si bicarbonat face ca suprafetele din baie sa devina stralucitoare si elimina orice urma de sapun. Este foarte usor de preparat, trebuie doar sa torni apa oxigenata si bicarbonat intr-un vas si sa amesteci pana obtii o pasta.

Apoi, aplica amestecul pe suprafata dorita si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute. Atunci cand depunerile de sapun de pe cada sau chiuveta incep sa se inmoaie, sterge suprafata cu o perie moale si, la sfarsit, clateste cu apa.

Cum se curata depunerile de sapun! Scapa de depuneri

Exista multe produse care sunt eficiente in eliminarea acestor depuneri. Utilizarea acestora este la fel de simpla precum solutiile anterioare: le aplici pe suprafata, le lasi sa actioneze si apoi clatesti cu un burete.

Cunoscand metodele prin care poti elimina depunerile de sapun de pe cada sau de pe orice suprafata din baie, nu iti va mai fi atat de greu sa faci acest lucru in mod regulat. Retine faptul ca, pentru a evita depunerile de sapun, aceste suprafete necesita curatare frecventa.

sursa: dozadesanatate.ro

Publicat: 15 aug. 2019, 16:44 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă