Sofia, fiica Andreei Bănică, a împlinit 14 ani. Mesajul emoționant transmis de artistă: „Îmi doresc doar să fii sănătoasă”

Publicat: 09 mai 2023, 12:59 Autor: Camelia Vedete

Sofia, fiica Andreei Bănică, a împlinit 14 ani, prilej cu care celebra mămică a postat mai multe imagini alături de ea, dar și un mesaj emoționant.

Sofia, fiica Andreei Bănică, a împlinit 14 ani

„Au trecut 14 ani frumoși! Dați, vă rog, la următoarea poză să vedeți și voi diferența! Da, ai crescut frumos, înconjurată de iubire! Îmi doresc doar să fii sănătoasă, că în rest ai calități multe care te vor ajuta în viață. Noi vom fi tot timpul lâng[ tine, așa să știi! La mulți ani suflete, Sofa mea iubită!”, a fost mesajul artistei pentru fiica ei, mesaj însoțit de trei fotografii, două din prezent și alta de când era Sofia bebeluș, scrie demamici.ro.

Însă, deși au relație cu totul deosebită, Andreea nu îi dă sfaturi vestimentare fiicei sale.

„Nu știu dacă trebuie să îi dau eu un sfat (n.r – cu privire la stilul vestimentar) în sensul acesta, pentru că ea are o eleganță aparte, ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată, pentru că suntem diferite, clar. Eu am fost mult mai expusă, tot timpul, născută la mare… cu decolteuri, cu topuri. Nu m-am gândit niciodată să mă arăt și așa m-am îmbrăcat eu mai mereu. Ea, când mai vede un decolteu la mine, vine și mă închide”, a mărturisit Andreea Bănică, pentru Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie

Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie și 28 de relație. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de aproape trei decenii și sunt căsătoriți de 15 ani, însă, de la o vreme, artista și-a pus fanii pe gânduri, deoarece a renunțat la verighetă.

Cum nu ar fi fost primul cuplu longeviv care și-ar fi spus adio, artista a dezlegat misterul, răspunzându-le urmăritorilor din social media ce a determinat-o să ia această decizie care a creat o mulțime de zvonuri.

Andreea Bănică a renunțat la verighetă

Iată însă că dispariția verighetei de pe inelarul Andreei Bănică a iscat din nou controverse, iar fanii din social media nu au ezitat să o întrebe pe artistă unde a dispărut simbolul uniunii ei cu Lucian Mitrea. Extrem de sinceră, Andreea nu a ezitat să spună adevărul.

„Nu! (n.red. – nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri’, le-a spus Andreea Bănică fanilor, pe InstaStory.

Publicat: 09 mai 2023, 12:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă